Délmagyar logó

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 19°C | 27°C Még több cikk.

Nemzetközi sztárokat is vonz a szegedi magnólia - galériával!

Szeged - Szeged apraja-nagyja a Széchenyi téri magnóliafát fotózza: nem csoda, hogy híre ment a szép virágoknak. Nemzet- és bolygóközi szelfizők is érkeztek.
Nem csak olvasóink fotózzák szívesen a Széchenyi téri magnóliafákat Szegeden: nemzet- és bolygóközi hírességek is érkeztek, hogy megtekintsék a virágzást.

Donald Trump a klímavédelem ellen vívott harcát szakította félbe egy szegedi kirándulás kedvéért, és a helyi polgárok tiltakozása ellenére próbált virágot szedni szeretett feleségének, Melanie-nak.
Trump és E.T. a szegedi magnólia alatt

"Nem hiszek a növények letörés utáni elpusztulásában" - jelentette ki, és elképzelésében E.T., a jeles botanikus sem tudta megingatni, akit szintén a vidéki nagyvárosba vonzott a tavaszi látványosság. A földönkívüli tudós végül feladta, és próbált hazatelefonálni, hogy jöjjenek érte azonnal, de a fa alatt épp nem volt térerő.
Trump és E.T. a szegedi magnólia alatt

A napokban megfordult a magnóliafa alatt John Travolta és mások mellett David Hasselhoff, a Baywatch sztárja, tiszteletét tette a híres szegedi vérholló.
Trump és E.T. a szegedi magnólia alatt

Lehevert megpihenni a szép zöld gyepre Csubakka is. Szerencsére nem labdázott a füvön, nem mászott köztéri szobrokra, és az ebrendészet sem próbálta befogni.
Trump és E.T. a szegedi magnólia alatt

A legrosszabbul az alientojás járt, a kicsi arctámadó semmit sem lát a rózsaszín virágokból a tojásban. Kérjük kedves olvasóinkat, ha még ott van a fa alatt, ne menjenek hozzá közel, és semmiképpen ne próbálják kiszabadítani, hogy jobban lásson! Az anyukája nagyon félti, és hirtelen haragú.


 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Papírmerítő műhelyként éled újjá a pusztaszeri malom

Merítés után áll össze újra lappá a papírpép. Hamarosan kenderrost is kerül a masszába. Gabonatárolónak használt egykori malmot alakít át és rendez be papírmalommá és műhellyé a kézműves papírmerítéssel foglalkozó Násztor József, aki a Boszorkányvadászat című fantasy-kalandfilm pergamenjeit és könyveit is készítette. Tovább olvasom