Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Nincs vidámabb hely, mint a rendőség

Nincs vidámabb hely, mint a rendőség
Újkori népvándorlás, erős férfihang a felvételin és Ákos idézet - erről is szólt 132 tiszthelyettes avatása a Széchenyi téren.
- A honvédséggel, más nemzetek rendőreivel történt közös járőrözés különlegesség tette ezt a szolgálatot. Az újkori népvándorlás által előidézett biztonsági kockázat különösen felértékeli azt a munkát, amit nap mint nap végeztek - mondta Kovács István vezérőrnagy annak a 132 rendőrnek, akiket szombaton avattak a Széchenyi téren.
 
Nincs vidámabb hely, mint a rendőség


A Készenléti Rendőrség pólóját viselő csapat élete nem csak a migrációs válságról szólt. A vezetőktől búcsúzó hallgató - csakúgy, mint egy középiskolai végzős osztálynál az évzárón - hosszasan mesélt a rendőrszakközépben töltött két évről. Megtudtuk, erős férfihang járta be a termet, amikor a felvételi eredményeket kihirdették, sokat nevettek együtt a leendő rendőrök, nem egyszer átbeszélgették az éjszakákat. Majd Ákos: Ilyenek voltunk dalából is idézett a rendőr, így jelezve, csapattá értek a két év során.

A rendőrök többsége a határra kerül, tovább védik az országot a migránsoktól.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan válhat rémálommá a szünidő?

Hogyan válhat rémálommá a szünidő?
Míg a gyerekeknek csupa móka és kacagás a nyári szünidő, az elfoglalt, dolgozó szülőknek könnyen rémálommá válhat a következő két és fél hónap. Tovább olvasom