Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Nyári program: halkergetés

Lezárult lapunk Szín 5-ös játékának első része, a fényképezés. A tegnapi pótfotózáson 80 kitűnő tanulóról készült kép, így összesen 1674 diák közül sorsoljuk ki ma délután a díjazottakat.
Tegnap a gyerekekkel már nem a tanulásról, hanem a nyaralásról beszélgettünk. Egyesek a vízpartot, más a hegyeket részesíti előnyben.
Lévai Luca a horvát tengerparton nyaralt, a kislány imádja a hullámzó vizet, szeret matraccal „belezúdulni" a habokba. A Guba testvérek, Zoltán és Zsófia szintén vízpartpártiak, Zoli kedvenc tevékenysége a halkergetés, bár elkapni sosem sikerül az uszonyosokat. Szögi Balázs Eger környékére utazik. Már ismeri a tájat, hiszen az ötödikes fiú iskolája, a kübekházi Határkő Általános Iskola jutalomkirándulásra viszi oda a jó tanulókat.

– Úgy tudom, az allergiásoknak jót tesz, mert ott tisztább a levegő. A táj is teljesen más, mint az Alföldön – érvelt Balázs a Bükkben nyaralás mellett.

Eurodisneyben tengerpart és hegyek híján másfajta szórakozás várja majd játékunk fődíjasát, de biztosan nem fog unatkozni. A sorsolásra minden érdeklődőt szeretettel várunk ma 15 órakor Szegeden, a Kölcsey utcai Mediterrán teraszon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

35 éves Szeged első koedukált kollégiuma, a Herman

Régi kollégisták tértek vissza az elmúlt hét végén az újszegedi Herman Ottó Kollégiumba, amely… Tovább olvasom