Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Nyeregben a fiatalok - Galéria

Szombaton délelőtt rendezte meg a Csongrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság - idén immár tizenhatodik alkalommal - a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa megyei döntőjét.
A 15-19 éves diákok teszteket töltöttek ki, majd gyakorlati tudásukat tehették próbára kerékpáros, segédmotoros kerékpáros és személygépkocsi kategóriában. A verseny helyszíne a Közlekedési Felügyelőség Kereskedő közben lévő tanpályája volt. Vad Róbert, rendőr őrnagy, a bizottság titkára elmondta, a verseny célja a KRESZ-t már ismerő középiskolás diákok részére egy magasabb szintű megmérettetés lehetőségének megteremtése, balesetmentes közlekedésük elősegítése, helyes közlekedési magatartás kialakítása. 

A 25 versenyző közül személygépkocsi kategóriában a csongrádi Sándor Dénes (Bársony István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium), kismotor kategóriában a szegedi Szilágyi Károly (Deák Ferenc Gimnázuim), kerékpár kategóriában pedig a mindszenti Marton Szabolcs (Hódmezővásárhelyi SZC Pollák Antal Szakképző Iskolája) képviselheti Csongrád megyét az árpilisi országos versenyen Hajdúszoboszlón.
 Nyeregben a fiatalok - Galéria

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Inkább felgyújtja, de nem bontja le a szerszámost

Inkább felgyújtja, de nem bontja le a szerszámost
Gál Rozália inkább felgyújtja, mint hogy lebontsa a szerszámost a gyálaréti kiskertjében. Tovább olvasom