Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Nyerjen mozijegyet az Igazából apára!

Közönségtalálkozóval egybekötött filmvetítésre nyerhetnek jegyet az Igazából apa című filmre, hétfőn 18 órától a Cinema Citybe. A vendégek: Kaszás Géza, Kamarás Iván és Varga Boglárka.
Mit tehet egy ausztrál festő (Kaszás Géza), ha csődbe megy? Hazautazik Magyarországra, hogy megkeresse régi képeit. Márk - pénzes és nőcsábászatra hajlamos barátja (Scherer Péter) - támogatásával meg is érkezik, hogy felkutassa ifjú művész korában hátrahagyott alkotásait, de egészen mást talál. Emlékeket. Meg egy kislányt, aki talán az ő gyereke.

Katát most Bálint (Kamarás Iván) neveli, és sem a képekről, sem a nevelőapaságról nincs kedve lemondani. A két férfi igazi háborúba kezd, hogy megszerezze magának a lányt. Az egyre zűrösebb helyzetet persze nők (Gryllus Dorka, Polyák Lilla) teszik még zavarosabbá és segítőkész barátok (Rudolf Péter, Józsa Imre) változtatják végképp kaotikussá.

Igazából Apa
Kaszás Géza, Varga Boglárka és Kamarás Iván

A totális botrány nem is várat magára soká. De amikor kirobban, a két vetélytársnak már együtt kell harcba szállnia egy közös ellenséggel...

Nyerjen jegyet az Igazából apa szegedi bemutatójára, ahol találkozhat a főszereplőkkel is. Nincs más dolga, mint helyesen válaszolni kérdésünkre.

Melyik városban kezdett el színészkedni Kaszás Géza?

A, Szeged
B, Kecskemét
C, Budapest

A megfejtéseket a jatek@delmagyar.hu e-mail címre várjuk, pénteken 17 óráig. Kérjük, hogy az e-mailben a tárgy mezőben tüntesse fel a következőt: "Igazából apa". A helyes választ beküldők között 20 darab páros belépőt sorsolunk ki. A nyerteseket e-mailben értesítjük és ebben a cikkben is feltüntetjük a nevüket.

A nyertesek: Reizner Judit, Guvat Erzsébet, Pálfalvi Gergely, Hegedűs Sándor, Kónya Erzsébet, Dékány Hajnalka, László Valéria, Balogh Tibor, Hajdúné Ancsa, Gergely Orsolya, Videa Bernadett, Fazekas Józsefné, Wessenauer Péterné, Sipriko Renáta, Sárközi Lajos, Bodor Mónika, Vlasics Katalin, Huszka Klára, Pintér Tamás, Hódi György.

A közönségtalálkozó és a film vetítésének időpontja: 2010. március 22., hétfő 18 óra, Cinema City Szeged. A nyertesek a Cinema City Szeged mozivezető irodájában tudják a jegyeiket átvenni a közönségtalálkozó előtt.

Olvasóink írták

  • 1. mitudomain 2010. március 22. 08:15
    „grat a nyerteseknek, jó szorakozást! :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fotószalon nyitja a tavaszi fesztivált

Szeged - A Tavaszi Fotószalon megnyitójával ma indul a Szegedi Tavaszi Fesztivál április 4-éig tartó… Tovább olvasom