Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Nyerő a piros cipő a Marica grófnő bemutatóján

Azokat a hölgyeket, akik piros cipőben érkeznek a Marica grófnő bemutatójára, a könyvtárnál lévő bejáratnál hoszteszek várják. Egy-egy lezárt borítékot nyújtanak át nekik, amelyekben háromféle ajándék lesz.
A Marica grófnőben az óriási piros cipellő a nőiesség szimbóluma. A Dóm téri színpadon Kentaur tervei alapján állították fel a világ legnagyobb, 11 méter hosszú, 6,6 méter magas piros női cipőjét. Műbőr borítású, ajtaja is van, acélgörgőket szereltek a sarka alá, így forogni is tud, és fémszerkezetes revülépcsőt is elrejtettek benne. A Kálmán-operett pénteki premierjén a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatósága lapunk támogatásával meghirdetett akciójával a nőknek szeretne kedveskedni.

Azokat a hölgyeket, akik piros cipőben érkeznek a bemutatóra, a könyvtárnál lévő bejáratnál hoszteszek várják. Egy-egy lezárt borítékot nyújtanak át nekik, amelyekben háromféle ajándék lesz. Ötvenen kétszemélyes belépőt kapnak a Rejtett szépségek című kiállításra, amely a Móra Ferenc Múzeumban tekinthető meg. További három hölgy párjával együtt gyertyafényes vacsorán vehet részt az újszegedi Kertvárosi vendéglőben. A legértékesebb ajándékot a Fiat Rupesky Autóház ajánlotta fel: a legszerencsésebb hölgy egy Fiatot kap kölcsön egy egész hétvégére.

Herczeg Tamás, a szabadtéri igazgatóhelyettese elmondta: azért kedveskednek a hölgyeknek ennyi értékes ajándékkal, mert tavalyi felmérésük azt mutatta, a Dóm téri előadásokat általában kétszer annyi nő látogatja, mint férfi, és a produkciók kiválasztásáról is többnyire a nők döntenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VIP-vendégek a szegedi szabadtérin

Szeged - Nem kuriózum, hogy a nagyobb cégek sport- vagy éppen kulturális eseményre invitálják… Tovább olvasom