Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Nyertesünk eddig nem hitt Fortunában - Törökországba repítjük olvasónkat, Alexandrát

Szeged - Törökországi utazást nyert egy olvasónk lapunk nyereményjátékán. Dobó Alexandra édesapjának fizette elő kedvenc napilapját, amellyel a család is jól járt: a török tengerpartra utazhatnak.
Az olvasás élménye mellett egy utazást is nyert a török tengerpartra Dobó Alexandra, aki élt májusi kedvezményes ajánlatunkkal, és részt vett nyereményjátékunkban. Alexandrát a velük egy háztartásban élő édesapja kérte meg, fizessen elő lapunkra. – Apu kezembe nyomta a szórólapot, amely be volt dobva postaládánkba, én hetekig hurcoltam a táskámban, el is feledkeztem róla. Majdnem lejárt a megrendelési határidő, amikor megtaláltam – mesélte nyertesünk. Úgy fogalmazott, nem is figyelte a nyereményjátékot, örült, hogy az újságot júniustól megkapták, és azt édesapja mindennap elejétől a végéig elolvassa. 
Dobó Alexandra élt májusi kedvezményes ajánlatunkkal, részt vett nyereményjátékunkban – és nyert!
Fotó: Frank Yvette
 – Éppen nyaraltunk, amikor kaptam egy telefont, ahol megkérdezték, emlékszem-e, hogy megrendeltem a Délmagyarországot, és hogy ehhez volt egy nyereményjáték is – mesélte olvasónk. Alexandra nem emlékezett, nem is figyelt erre, így először azt hitte, átverés az egész. Sosem nyert még semmit, így gyanakodott picit. Miután kiderült, valóban ő a kétszemélyes törökországi utazás nyertese, megkérdezte apukáját, szeretne-e ő utazni. – Ő nekünk ajándékozta ezt, így felmerült, nemcsak kettesben megyünk a férjemmel, hanem a lányunkat is visszük, Hanna nagyon izgatott, hogy jöhet velünk. Ráadásul szeretünk utazni, Törökországban még sosem voltunk, bár már többször terveztük – mesélte új előfizetőnk. Férje külföldön dolgozik, Hanna suliba jár, de mindenhol megértők voltak, így el tudnak utazni együtt egy hétre. Fejben már készülnek az útra: olvasgatnak, terveznek, ám csomagolni csak az utolsó pillanatban fognak. 
A török Riviéra fővárosába, a gyönyörű fekvéséről híres Antalyába vezet nyertesünk útja a szegedi ZsEPPELIN utazási iroda szervezésében.
Édesapja az előfizetéssel a Délmagyar mellé a Bors napilapot is megkapja, így a család duplán jól járt ezzel a döntéssel. Már figyelik nyereményjátékainkat is. Eddig nem kísértették a szerencsét, mostantól viszont tudják: érdemes. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Frászt kapunk a Halálgömbben motorozó Dioriostól, elolvadunk Amadeótól és elefántjaitól - a Richter Cirkuszban jártunk

Frászt kapunk a Halálgömbben motorozó Dioriostól, elolvadunk Amadeótól és elefántjaitól - a Richter Cirkuszban jártunk
Díjnyertes produkciókkal szórakoztatta a szegedi közönséget a Richter Flórián Cirkusz. Az utolsó… Tovább olvasom