Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Nyilvánosság előtt beszélnek a daganatos betegségekről

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Bizottságának hematológiai munkabizottsága május 13-án délelőtt 10 órától orvos-beteg találkozót tart a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában, a Somogyi utca 7. szám alatt.
A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Bizottságának hematológiai munkabizottsága május 13-án délelőtt 10 órától orvos-beteg találkozót tart a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában, a Somogyi utca 7. szám alatt. „A nyiroksejtes daganatos betegekért" című rendezvény nyilvános.

Az eseményen a Szegedi Tudományegyetem II. számú Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ hematológia osztályának munkatársai tartanak előadást a nyirokcsomó-daganatok klinikai tüneteiről, a betegség diagnosztikájáról, az új kezelési lehetőségekről és a gondozás fontosságáról. Volt betegük a betegség kezelésétől a gyógyulásig megtett útról számol be. A rendezők nagyon fontosnak tartják, hogy a rendezvényen szűkebb csoportokban mindenki feltehesse kérdéseit, és az arra rászorulók segítséget kérhessenek a Magyar Rák Liga vezetőjétől.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyenes Kálmán harmadik az Ezüstgerely sportfotó-pályázatán

Harmadik díjat szerzett az Ezüstgerely sportfotó pályázatán Gyenes Kálmán, a Délmagyarország… Tovább olvasom