Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Nyitott egyetem

A Szegedi Tudományegyetem azzal is segíti a továbbtanulási döntés előtt álló diákokat és szüleiket, tanáraikat, hogy nyílt napokon teszi lehetővé az intézményre és az átalakuló felsőoktatásra vonatkozó fontos információk összegyűjtését.
Holnap összevont nyílt napot tart a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) 9 és 16 óra között a tanulmányi és információs központban (Ady tér 10.). A diákok, szülők és tanárok képzési kiállításon tekinthetik át az SZTE 11 kara által kínált lehetőségeket, ott oktatók és egyetemi hallgatók válaszolnak a kérdésekre.

A kari tájékoztató előadásokra különböző kisebb termekben várják az érdeklődőket: 10 órától a tanárképző, az orvostudományi és a gazdaságtudományi kar, 11-től az egészségügyi, a természettudományi és a bölcsészettudományi kar, 14 órától a jogtudományi, az élelmiszeripari, 15 órától pedig a mezőgazdasági és a gyógyszerésztudományi kar képviselői. Az összevont felvételi tájékoztatót 12 órától a kongresszusi teremben tartják. A részletekről pontos információ olvasható a www.u-szeged.hu/nyiltnap oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Grundagend a grundon

Új parkolóhelyeket alakítanak ki Szegeden a belvárosi parkolók zsúfoltságának csökkentésére. A… Tovább olvasom