Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Nyugdíjasok fóruma

Fórumot tartott a szegedi időseknek a Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság vezetője. A nyugdíjrendszerről beszélt telt ház előtt a városházán Barát Gábor. Az idén kezdődő korrekcióról tájékoztatott, majd azokról a korcsoportokról, amelyek a legigazságtalanabb ellátást kapják.
Fórumot tartott a szegedi időseknek a Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság vezetője. A nyugdíjrendszerről beszélt telt ház előtt a városházán Barát Gábor. Az idén kezdődő korrekcióról tájékoztatott, majd azokról a korcsoportokról, amelyek a legigazságtalanabb ellátást kapják. A szakember kiemelte, az emelés igazságosságra törekszik, és minden nyugdíjast érint.

Idén mindannyian kézhez kapják a 13. havi nyugdíj teljes, vagyis négyheti összegét, valamint azok ellátása emelkedik, akik csak özvegyi nyugdíjból élnek. A korrekciós csomag első lépcsője az 1987-ig megállapított öregségi és rokkantsági nyugdíjasok helyzetén javít. A nyugdíjasok a korcsoportokról, emelésekről, rokkantsági és méltányossági ellátásról kérdezték a szakembert.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sírrablók is jártak az elhagyott kriptában

Ismeretlenek megbontottak egy kriptát a szegedi Belvárosi temetőben. Az elhanyagolt, szemetes… Tovább olvasom