Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Ők lettek a Szegedi Napozó Válogatott tagjai

Nézze meg, melyik 10 lánnyal találkozhat idén nyáron szegedi és Szeged környéki strandokon!
A múlt pénteki válogató után 10 lány jutott a Rádió 88 Szegedi Napozó Válogatottjába.

Ábrahám Ottília (21) angolul és németül beszél, kozmetikusnak tanul. Idén nyáron nem csak a házuk udvarán, hanem Csongrád megye strandjain is fog napozni. Modellként is dolgozik, és fodrász- valamint szépségversenyen is vett már részt, ez utóbbit meg is nyerte.

Ábrahám Ottília
Ábrahám Ottília

Bán Renáta (26) laborasszisztensként dolgozik, szabadidejében fitneszversenyző és sportoló. Imádja a napsütést,és nappal érzi magát igazán elemében, és elérkezettnek látja az időt, hogy idén nyáron ne a versenyekre való felkészülésen, hanem a lazításon legyen a hangsúly.

Bán Renáta
Bán Renáta

Hegyi Csilla (19) az utolsó szegedi nyarát szeretné bulizással, és napozással tölteni, mert szeptembertől Bécsben fog tanulni. Amikor nem a Szegedi Napozó Válogatottal less, akkor a barátaival és a családjával tölti az idejét.

Hegyi Csilla
Hegyi Csilla

Hódi Krisztina (21) Szegeden született, jelenleg Budapesten tanul, és örömmel költözik vissza a nyári hónapokra Szegedre a Napozó Válogatott miatt. Gyógytornász szakos hallgató, így akár gyakorlatnak is veheti a strandokon végzett munkáját.

Hódi Krisztina
Hódi Krisztina

Kondász Andrea (24) értékesítési- és ügyfélkapcsolati menedzserként valamint kereskedelmi koordinátorként dolgozik, imád vezetni. Több versenyen megméretette már magát, és kifejezetten örül, hogy a Szegedi Napozó Válogatottnak is a tagja lehet.

Kondász Andrea
Kondász Andrea

Krcelic Szilvia (19) grafikusnak tanul, és szeretné, ha ez lenne majd a munkája, eddig két szenvedélye volt, a röplabda, és a modellkedés, de ehhez már csatlakozott a Szegedi Napozó Válogatott is.

Krcelic Szilvia
Krcelic Szilvia

Sin Kornélia (23) az SZTE-GTK gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatója. Szereti a pörgést, és a jó társaságot mint amilyen a Szegedi Napozó Válogatott lesz.

Sin Kornélia
Sin Kornélia

Szanka Dorina (19) jogot tanul, de most a napozás aranyszabályaival ismerkedik, hogy hasznos tagja legyen a Szegedi Napozó Válogatottnak. Biztos benne, hogy a válogatott miatt emlékezet lesz a nyara, hiszen szereti a napsütést és a kánikulát.

Szanka Dorina
Szanka Dorina

Szigili Andrea (24) friss diplomás lány, aki dolgozik egy fitness teremben mint üzletvezető, és egy másik teremben mint rúdfitnessz-oktató. Igény esetén a strandpartikat is feldobja majd egy-egy bemutatóval.

Szigili Andrea
Szigili Andrea

Szilágyi Barbara (19) turisztikát tanul, és eddigi szabadidejében sportolt, utazgatott illetve bulizott, de mostantól a Szegedi Napozó Válogatottat fogja erősíteni. Imád napozni, és a nyár minden pillanatát kihasználni.

Szilágyi Barbara
Szilágyi Barbara

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Trogmayer Ottó: álmomban szaladok ám!

Botka László polgármester Szeged díszpolgári címével tüntette ki közelgő 80. születésnapja alkalmából Trogmayer Ottó Széchenyi-díjas muzeológus, régész, egyetemi tanárt. Mindenki Ottó bácsijával az ünnepség előtt találkoztunk. Tovább olvasom