Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Ők nyerték meg nőnapi Paris Hilton karóráinkat!

Ők nyerték meg nőnapi Paris Hilton karóráinkat!
Csütörtökön nőnap, így újabb villámjátékot hirdettünk, hogy kisegítsük azokat a férfiakat, akik a sűrű hétköznapokban, vagy a teljes tanácstalanságban elveszve még utolsó nap se tudtak nőnapi ajándékot venni. A virág helyett vagy mellé.
Nyerteseink:

Horváth Gergely
Tallós Áron
Gyovai Attila


Gratulálunk! A szerencséseket e-mailben értesítjük!

Korábban

A sok csoki és virág helyett a delmagyar.hu segít kreatívabbnak lenni a férfiaknak. Csak egy egyszerű kérdésre kell válaszolnia, majd bízni Fortunában, és máris megnyerheti a 3 db Paris Hilton karóra egyikét.

Játszani március 8-án csütörtök délelőtt 10 óráig lehet.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.
Adatvédelmi irányelvek

A hozzánk eljutott információkat szigorúan bizalmasan kezeljük, azokat a legteljesebb körültekintéssel óvjuk az illetéktelenektől. Harmadik félnek való kiadásuk csakis a törvényben előírt esetekben történhet meg.

Azokat az információkat, amelyek a felhasználók egyedi elérésére alkalmasak (mint például az e-mail címeket) csakis a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, esetenként, nem kiemelkedő gyakorisággal, tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak. A felhasználói aktivitással kapcsolatos IP cím információkat kiadónk 6 órán át tárolja, majd azok automatikusan törlődnek.

A felhasználók fizikai (nem internetes) elérésére alkalmas adatait kizárólag akkor gyűjtjük, ha az adott szolgáltatás, akció jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi. Ezen adatokat csakis erre, a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra használjuk, harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át (kivéve a törvény által előírt eseteket).

A teljes adatvédelmi szabályzatunkat itt találja>>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A virágkötőnek vacsora, a legtöbb hölgynek virág jár nőnapra - Tavaszi virágból fogy a legtöbb

A virágkötőnek vacsora, a legtöbb hölgynek virág jár nőnapra - Tavaszi virágból fogy a legtöbb
Lehet cserepes vagy vágott, a tavaszi virágokból mindenképpen sok fogy nőnapon: a jácint és a… Tovább olvasom