Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Olcsóbb az ülőgarnitúra és a bulgáriai vakáció is

Szeged - Nyáron bátrabban vágunk bele a lakásfelújításba és a bútorcserébe is. Ha megvásároltuk új lakberendezési cikkeinket, bátran használhatjuk hűségkártyánkat vakációnk lefoglalásánál is.
Aki lakásfelújításban gondolkodik, szereti a munkálatokat nyárra tervezni. Ilyenkor hamarabb kiszáradnak a festett falak, s a hideg szél sem süvít be az ajtón, amikor új bútorokat cipelnek a lakásba.

Ha valaki új dizájnt szeretne adni otthonának, nézzen be a szegedi Quattro Mobili Bútorszalonba, ahol hűségkártyájával fantasztikus kedvezményeket kaphat. Az üzletben kizárólag tömör fából gyártott bútorokat, és kiváló minőségű bőr ülőgarnitúrákat árulnak. Az exkluzív választékból – melyet a www.qmsbutor.hu weblapon is megnézhetünk – az ötszázalékos kedvezmény is tízezres, esetenként százezres nagyságrendű összeget jelent.

– Kellemes meglepetés volt, amikor az első Hűségmagazin megjelenése hetén legalább tíz vásárló hivatkozott a hűségkártyára. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket – mondta Stefán Barbara üzletvezető. A bútorszalonban minden berendezést megtalálhatunk, ami lakásunk szépítéséhez szükséges: az ülőgarnitúráktól kezdve a szekrénysorig. Sőt dekorációért sem kell máshova menni: vázát, lámpát, takarót is vásárolhatunk.

Hűségkártyával a tengerparti nyaralás is olcsóbb. Fotó: Miskolczi Róbert
Hűségkártyával a tengerparti nyaralás is olcsóbb. Fotó: Miskolczi Róbert

Ha befejeztük lakásunk felújítását – és valami csoda folytán maradt egy kis pénzünk –, az új bőr ülőgarnitúrán heverészve elkezdhetjük tervezni nyaralásunkat. A Malév Air Tours passzázs sori üzletében öt százalék kedvezményt kaphatunk a hűségkártya felmutatásával – saját tervezésű útjaikra, vagyis Bulgáriába, Krétára, Spanyolországba és Korfura.

– Az idei nyár slágerei, vagyis a legkedveltebb úti célok: Costa Brava és Bulgária. Előbbi azért, mert mindössze egyórás vonatútra fekszik Barcelonától, így a turisták egyszerűen átruccannak oda. Bulgáriába is egyre többen utaznak, mert megfizethető, és a tévhittel ellentétben minőségi turizmust biztosítanak – mondta Juhász Csilla irodavezető, akitől megtudtuk, a kedvezménnyel vásárolt utak ára magában foglalja a repülőjegyet, a szállást, reggelit, vacsorát, a repülőtéri transzfert, és a telepített idegenvezetőt is.

Gobelincérna kedvezménnyel

Nagy Istvánné mindszenti olvasónk hobbija a gobelinezés. Nagyon megörült, amikor megtudta, hogy kedvenc foglalatosságának egyik legfontosabb alapanyagát, a cérnát is olcsóbban vásárolhatja hűségkártyájával. – Mindszenten két helyen használhatom a kártyámat: egy műszaki cikkeket árusító boltban, és a pékségben, ahol mindennap vásárolok. Ha kell, Hódmezővásárhelyre vagy Szentesre is szívesen átruccanok egy-egy dologért. Nagyon szeretem a hűségkártyát, nekem bevált. Mindennap használom – lelkendezett az asszony.

Öt százalék kedvezmény jár a bútorokra is. Fotó: Miskolczi Róbert
Öt százalék kedvezmény jár a bútorokra is. Fotó: Miskolczi Róbert

Kártyainformációk

A hűségkártya mindenkinek jár, aki legalább hat hónapja előfizetője (magánszemélyként) a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak, de megkaphatják azok is, akik legalább hat hónapra előre teljesítik az előfizetési díjat. A névre szóló hűségkártyát kézbesítőjük viszi házhoz. Ha valaki nem kapta meg a kártyát, kérjük, jelezze, küldjük. A kedvezményt nyújtó üzletek, szolgáltatók aktuális listája, illetve ajánlata megtalálható a lapunk mellékleteként minden hónap utolsó keddjén megjelenő ingyenes Hűségmagazinban és internetes oldalunkon, a www.delmagyar.hu címen. A Hűségmagazinban és az interneten megadott kedvezmények a mindenkori listaárból (alapárból) értendők, a készlet erejéig.
A kártyával kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket a 06/80/821-821-es ingyenes zöldszámon, a 62/567-863-as vagy a 62/567-864-es terjesztési számon várjuk. A hűségprogram iránt érdeklődő újabb elfogadóhelyek pedig a husegprogram@delmagyar.hu címen jelentkezhetnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vonzza a szökőkút a szegedieket

Szeged - A szegedi szökőkutak és csobogók környékén néztünk szét és osztályoztuk azokat a nyári melegben. Kiosztottuk a legtisztább és a legpiszkosabb vizű szökőkút címét. Tovább olvasom