Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Öngyilkosság a tarjáni panelépületben Szegeden

Szeged - Öngyilkosságot követett el csütörtök délelőtt egy 39 éves szegedi férfi. A tarjáni panelházban albérletben élő B. I. három emelet magasságból vetette a mélybe magát. Az áldozatról megtudtuk: albérletben élt nyár óta a ház harmadik emeletén, rokonaival együtt.
– A tárolóba toltam be a biciklimet. A lépcső mellett egy fekvő alakot láttam. Először azt hittem, hajléktalan, mert sűrűn vernek tanyát a lépcsőházunkban. Nem kapcsoltam fel a villanyt sem, majd eltoltam mellette a kerékpáromat. Kifelé jövet láttam meg a hatalmas vértócsát a férfi mellett – mesélte zaklatottan tegnap délután Király Imre. A Pentelei sor egyik tízemeletes panelházában délelőtt 11-kor egy 39 éves férfi, B. I. a lépcsőkorláton átkapaszkodva vetette le magát három emelet magasból.

– Egy hatalmas puffanást hallottam. Azt hittem, valahol a falat bontják. Kinéztem a folyosóra, de nem láttam semmit. Ezután kiáltott fel Imre: hívjam a mentőket, mert valaki fekszik lenn a lépcsőházban, és talán már nem is él – mesélte Sallai Mihály. A hatodikon lakó férfi ezután sietett le a földszintre: mindenhol vér, és a falra csapódó agyvelőmaradványok látványa fogadta.

A 39 éves áldozatról megtudtuk: albérletben élt nyár óta a ház harmadik emeletén, rokonaival együtt. Még közvetlen szomszédja sem ismerte jól a családot. Közülük délután sem találtunk otthon senkit.

– Miután megkezdték a helyszínelést, a rendőrök egy fiatalasszonyért mentek el a munkahelyére. Ott azt kérdezték tőle, akarja-e látni a holttestet. Nem akarta – hallottuk Sallai Mihálytól. Ő úgy tudta: az öngyilkosságot elkövető férfinak korábban agyvérzése is volt. Hogy mi lehetett a kiváltó oka, látható előzménye a halálos ugrásnak, arról semmit sem tudott a szomszéd. Nemcsak ebben a házban, a közeli tízemeletes előtt is azt beszélték: B. I.-nek korábban volt dolga a rendőrséggel.

A helyszínelés – a lakók elmondása szerint – csütörtök délután kettőkor fejeződött be. A szemlebizottság idegenkezűségre utaló körülményt nem tapasztalt. A Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Különleges irodaház épül Szegeden a híd lábánál

Szeged - Olyan irodaház épül Újszegeden, a Bertalan híd lábánál, amilyen még nincs a városban. A… Tovább olvasom