Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Öregdiák fórumot rendeznek a szegedi egyetem TTK karán

Nagyszabású öregdiák fórumot rendez április 28-án a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Karának dékáni hivatala. A találkozóra az eddig végzett TTK-sokat várják.
Dr. Csirik János dékán elmondta, a pénteki egész napos rendezvény - melyet a József Attiláról elnevezett Tanulmányi és Információs Központban tartanak - elsődleges célja, hogy erősítse a kapcsolatot a már diplomás TTK-sok között, valamint hidat képezzen a gazdasági és a tudományos, oktatási szféra képviselői között.

A dékán szerint a hagyományteremtő rendezvény jól illeszkedik abba a folyamatba, mely révén egyre nagyobb szerepet kap az egyetem életében a külső kapcsolati tőke folyamatos ápolása, hisz idén is több 100 milliós olyan pályázatok futnak, melyek ilyen együttműködésekre épülnek.

A programon szakmai előadások mellett "TIK - Túra", majd tanszékcsoporti rendezvények találhatók, míg az esti órákban a laktanya területén levő Informatikai Múzeumot vagy a FoolMoon énekegyüttes koncertjét tekinthetik meg az öregdiákok.

A szegedi TTK-n végzett diákok a www.sci.u-szeged.hu oldalon ingyenesen regisztrálhatnak a pénteki rendezvényre, 2006. április 24-ig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lendvai Ildikó: Még nem vagyunk a végén

Sokan várták tegnap délután Szegeden Lendvai Ildikót, az MSZP frakcióvezetőjét, aki az első… Tovább olvasom