Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Ősszel Top 100

Együttműködési megállapodást kötött tegnap az APEH Dél-alföldi Regionális Igazgatósága és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
Együttműködési megállapodást kötött tegnap az APEH Dél-alföldi Regionális Igazgatósága és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A közös érdeket egyrészt a vállalkozók segítésében, az egyszerűbb és gyorsabb adóügyintézésben, az informálásban, másrészt az adómorál javításában, és a gazdasági élet tisztaságának védelmében jelölték meg az együttműködő felek. A megállapodást aláíró Tamásné Czinege Csilla, az adóhatóság regionális vezetője és Szeri István, a kamara elnöke sajtótájékoztatón jelentette be, hogy ősszel megjelentetik a Top 100-at. A közös kiadványba – a nemzetközi gyakorlathoz igazodva – nettó árbevételük alapján válogatják be a száz legerősebb vállalkozást.

A Top 100 nemcsak regionális, hanem megyei rangsort is tartalmaz majd, a vállalkozások statisztikai mutatóit gazdasági elemzésekkel dúsítják. A kiadvány angol nyelven is megjelenik, eljuttatják valamennyi a követségre, s várhatóan érdeklődéssel forgatják majd a befektetők is. Az együttműködő szervezetek ezzel a kiadvánnyal is a gazdaság élénkítéséhez szeretnének hozzájárulni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kis Bálint, a legjobb történész cukrász–pék

A történelem az élet tanítómestere? Hiába. A történelem a szakmunkásképzőkben csak egy közismereti… Tovább olvasom