Délmagyar logó

2019. 03. 20. szerda - Klaudia 4°C | 13°C Még több cikk.

Őszi állásbörze – pizzával

Szeged - Az SZTE Karrieriroda október 15-én, szerdán rendezi meg őszi állásbörzéjét, melyre a tavaszihoz hasonlóan mintegy 30-40 kiállító céget vár.
Idén is – immár negyedik alkalommal – 30-40 kiállító céget várnak az SZTE őszi állásbörzéjére, a József Attila Tanulmányi és Információs Központ aulájába. Az SZTE Karrieriroda az október 15-i, szerdai rendezvényre regionális és országos cégek, valamint munkaerő-közvetítő cégek jelentkezését egyaránt várja. A tavaszi börzén több mint 1200 állásajánlatot és gyakornoki lehetőséget kínáltak a látogatóknak, akiket tesztekkel, tanácsadással, grafológiai elemzéssel és nyereményjátékokkal vártak – akkor több mint kétezren tanulmányozták lehetőségeiket.

Hasonló kínálattal készülnek az őszi állásbörzén is.
A rendezvény immár meghosszabbított nyitva tartással, 9 órától 18 óráig üzemel. További újdonság, hogy idén már nem lesznek cégelőadások a programban: ha valamely cég mégis úgy dönt, hogy szeretné személyesen megszólítani a diákokat, pályakezdőket, a Karrier pizza program révén kellemes hangulatban, üdítővel és pizzával kínálva ismertetheti meg profilját az érdeklődőkkel.

Az októberi állásbörze a megszokottnál tovább tart majd nyitva. Fotó: Frank Yvette
Az októberi állásbörze a megszokottnál tovább tart majd nyitva. Fotó: Frank Yvette

A karrieriroda a rendezvény végén ajándékcsomaggal díjazza a „legaktívabb pályázót": minden kiállító cégtől begyűjtik annak az egy pályakezdőnek a nevét, aki a cégek megítélése szerint felkészültsége, rátermettsége miatt megérdemelné a jutalmat.

A börze előtt, október 14–16. között a szervezők ingyenes felkészítő tréninget tartanak színes előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, hasznos praktikákkal. Jelentkezési határidő: október 10-e, bővebb információk a www.sztekarrier.hu weboldalon olvashatók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kutatók éjszakája 2008 Szegeden

Ismét kinyílnak az egyetemek és a laboratóriumok kapui szeptember 26-án, hogy a kutatók éjszakája… Tovább olvasom