Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Őszi fesztivált szervez az egyetem

Kettős ünnep, a szegedi felsőoktatás 85 éves jubileuma és az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulója jegyében szervezik meg a 11. őszi kulturális fesztivált, amit Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora hétfőn 18 órakor nyit meg a Dugonics téri aulában.
Kettős ünnep, a szegedi felsőoktatás 85 éves jubileuma és az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulója jegyében szervezik meg a 11. őszi kulturális fesztivált, amit Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora hétfőn 18 órakor nyit meg a Dugonics téri aulában. Az SZTE kulturális irodája évről évre egyre gazdagabb, színesebb, izgalmasabb programsorozatot állít össze, amelyben könnyű-, komoly és népzenei koncertek, színházi előadások, irodalmi estek, képzőművészeti kiállítások éppúgy helyet kapnak, mint tudományos előadások, könyv- és filmbemutatók.

A sok száz program közül az idei fesztivál legkülönlegesebb rendezvényének a Magyar Íróválogatott és a Szegedi Tudósválogatott barátságos labdarúgó-mérkőzése ígérkezik október 12-én 16 órától a Felső Tisza-parti stadionban. Nagy vállalkozás Tábori György, Kocsák Tibor és Miklós Tibor Utazás című rockoperájának bemutatója is, amit három alkalommal láthat a közönség a nagyszínházban. Az október 31-éig tartó rendezvénysorozat pontos, részletes programja a
http://www.u-szeged.hu/okf címen tekinthető meg az interneten.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dalí magyar hangja: Gesztesi Károly

Dalí ürügyén a magánéletéről – Liptai Claudiáról, a két hónapos Pankáról és más élvezetekről… Tovább olvasom