Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Öt verekedő fiatalt állítottak elő Szeged belvárosában

Szeged - Csoportos garázdaság és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja alapján indult büntetőeljárás öt fiatal ügyében a Szegedi Rendőrkapitányságon.
A rendőrség ügyeletére késő este érkezett a bejelentés, miszerint Szegeden a belvárosban az egyik szórakozóhely előtt több fiatal verekszik. A kiérkező járőrök öt személyt állítottak elő.

Eddigi adataink szerint a zömében 18 éves fiatalok közötti nézeteltérés bent, a szórakozóhelyen alakult ki. Egy harmadmagával érkező 16 esztendős fiatal erősen ittas állapotban ugyanis belekötött egy ott tartózkodó társaság hölgytagjába, és becsmérlő szavakkal illette, majd lökdösni kezdte. Ismerőse védelmére kelt a lánynak, és meglökte a szidalmazó fiatalt. A pultos ezt látva kiküldte őket a helyiségből, így a veszekedés az utcán folytatódott tovább. A tettlegességig fajult vitába időközben bekapcsolódott a 16 éves fiú két társa, valamint az asztaltársaság másik tagja is. A verekedés során a 16 éves fiatalt ellenfele oly erősen megütötte, minek következtében az eszméletlenül esett össze.

A verekedésnek a kiérkező járőrök vetettek véget. Az eszméletlen fiút a mentő súlyos sérülésekkel szállította el, a többiek 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Az ügyben az eljárás folyamatban van.

Olvasóink írták

50 hozzászólás
 • 50. !B 2009. január 30. 19:33
  „Egyik hülyébb,mint a másik...látta nagyon jól a pasi,hogy tiszta részeg a gyerek.Nem volt annyi esze,hogy csak elküldi a srácot?!”
 • 49. Jackhammer 2009. január 29. 13:25
  „Elég szánalmasak a kis szarosok, meg is érdemelte az a kis taknyos hogy megverjék. Ezután már kétszer meggondolja, hogy hősködjön-e ha iszik legközeleb. Kis taknyosok ilyenkor még az esti mesére kéne elaludniuk, nem pedig megnézni egy rambot és azt hinni hogy ő Spartacus...”
 • 48. Culumbo 2009. január 28. 22:00
  „Mit képzel ez a sok suhanc magárol? Bemennek isznak két VBKt azt powerkodnak.Megszondáztattam volna a kiscsajt is. nehogy aztán alkoholt mutason ki...
  Razzia kell ide kéremszépen...
  Szülök azt hiszik hogy a kedves tini gyerekeik sétálni mennek be a városba?? vicces... Szülöket is meg a kölköket is elkapni azt megbirságolni...nincs mese”
 • 47. flower 2009. január 27. 21:31
  „Hát lehet, hogy egy kicsit sarkítva fogalmaztam, de a lényege ez.
  Tudod az ő korukban kurva nagy különbség van 15, és 16 év között. :):)
  Majd kinövi :)”
 • 46. Piki 2009. január 27. 11:50
  „"17 éves lány "öreg" a Tini bulikra" ???!!!
  Ezt magad sem mondhatod komolyan kedves Flower!
  Ha a lányod még is így gondolja, akkor sürgősen el kellene beszélgetned a kis buksijával.”
 • 45. Geera 2009. január 27. 10:13
  „Háát,kívételek mindig vannak,de szerintem akkor sem lehet a szülöt felelőségre vonni ilyen helyzetekben....
  Az meg tény és valo ha a haverjai leállítják nem lett volna semmi...na de azért tegyük hozzá hogy a másik srác se volt szín józan...
  Mégegyszer mondom,nem lett volna joga félholtra taposni a gyereket csak mer beszólogatott...ennyire erővel bármelyik kis 16 évest félholtra lehetne taposni,mer ha még mész a kárászon akkor is beszólogatnak.
  Az is igaz hogy ma már kicsit másképp bulizik a fiatalabb nemzedék,hozzá teszem nem vagyok sokkal idősebb,de azert még mikor én voltam ennyi akkor sem ilyen durván buliztunk,inkább elbujni probáltunk nem feltűnést kelteni....”
 • 44. B.Giovanni 2009. január 27. 08:03
  „Itt a szülői felelősség. Én 18 éves koromban mentem először szórakozni éjszaka, amikor már nagykorú voltam. Igaz engem még neveltek a szüleim. Én is voltam ittas állapotban szórakozóhelyen, de sohasem kötözködtem.
  A fiatalembert pedig a barátainak kellett volna leállítani. Ehelyett ők is leállnak balhézni.

  A verekedést nem lehetett elkerülni, ittas embernek próbálj meg valamit elmagyarázni..lehetetlen.
  Lehet, hogy ily mértékű verést nem érdemelt meg, de az ütést azt megérdemelte.

  Mint mondtam, ha a barátai elrángatják onnan, akkor nincs semmi probléma.
  Tény, hogy a fiatalság nagyon szabadjára van engedve, de az idősebb korosztálynak toleránsnak kell lennie, bár ez nagyon nehéz, amilyen szemtelenek és kemények tudnak lenni a fiatalok - sajnos -.

  Szórakozni kell, de nem egyenlő a leittasodással.
  A sérült fiatalnak gyógyulást és józan szórakozást, a hölgynek és segítőjének pedig további atrocitás mentes szórakozást kívánok......”
 • 43. Geera 2009. január 26. 23:51
  „Na jo muszáj hozzá szólni ehhez a sok faszsághoz.
  Először is aki szerint az helyes téppé verni egy 16 éves gyerekt ugyhogy intenzívre kerüljön,akkor annak ugyan ezt kívánom,mer oké hogy lekeverek neki egyet tudja hol a helye,dehogy ott fekszik eszméletlenül és még meg is tapossa,csak graulálni tudok.
  A másik hol éltek ti...mi abba olyan rohadt meglepő hogy egy 16éves gyerek iszik úúristen,biztos közületek mindenki kurva becsületes és csak akkor kezdett el inni amikor mar 18ak voltak.Erről se nem a szülők se nem a szórakozóhelyek nem tehetnek,szerintem ti tudjátok a legjobban hogy lehet kijátszani ezeket a dolgokat.
  Amugy meg egy embernek nincs joga úgy szétverni a másikat.hogy majdnem megöli...ennyit erről”
 • 42. E! 2009. január 26. 23:37
  „Ismételt kérdés: 16 éves kölöknek ki adott el alkoholt tartalmazó terméket?”
 • 41. Keyra 2009. január 26. 23:13
  „szgdlilly!Már ne is haragudj, miért is undorító ahogy beszélek? szerintem eléggé megválogattam a szavaimat ahhoz hogy kultúráltan tükrözzék a vélkeményemet.Az pedig hogy neked más elképzelésed van a dologról, alanyi jogod. Hiszen nem vagyunk egyformák és ez így jó. :)
  Másrészt ha BVirág tényleg az akinek vallja magát, és az események tényleg úgy történtek ahogy írta, továbbra is fenntartom a véleményem. Tényleg nem kellett volna szétverni a srácot, de 1-2 pofont sztem megérdemelt HA tényleg olyan kis kötözködős nagylegény mint akiket sűrűn látni.”
 • 40. májkrémeskifli 2009. január 26. 22:04
  „BatkaNano
  a végére meg direkt oda volt írva " tisztelet a kivételnek "
  valszeg nem az én szövegértésemmel van a probléma
  :D
  befejeztem a kommentelést ebbe a topicba
  a srácnak meg jobbulást ^^”
 • 39. BatkaNano 2009. január 26. 21:26
  „Akkor tegyél ellene!NE CSAK MUTOGASS!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 38. Mil 2009. január 26. 21:11
  „AZért figyelitek a fiatal korosztály helyesírását :) Hát hiába, padlón az oktatás..”
 • 37. flower 2009. január 26. 21:06
  „Ez mondjuk igaz. A lányom 17 éves, és sehová nem engedik be, mert még nem töltötte be a 18-at.
  A Tini- bulikba meg már nem akar járni, mert oda öreg.
  Pedig csak táncolni akarna...”
 • 36. BatkaNano 2009. január 26. 19:49
  „Még egy gyors szöveg! Ti kik vagytok? Egész életetekben Felnőttek voltatok?Mindent helyesen csináltok? A felnőttek nem isznak? ( több alkoholista van mint pénzt kereső ember) Itt a szülő már nem hibás! Ha gyerek azt mondja, elmegyek a haverjához, akkor kénytelen a szülőnek , hinni mert a gyermeke!Nem minden a mai fiatalok hibája! ÉS UGYAN MUTASSATOK MÁR OLYAN 16-17 év közötti gyereket aki nem járna szívesen bulizni?csináljatok nekünk egy helyet....ahova eljárhatunk és nem fogunk tengni lengni a városba..nem ülünk be a kocsmákba!de így hogy semmi nincsen a számunkra addig ott leszünk ahova minket beengednek!Én tudom hogy az aki épp eszű tud felnőttek között bulizni,akár singbe is bár teszem hozzá sokkal értebbek pár gondolkozásban a fiatalok mint a singbe össze hányt magukat emberek.../nem mondom hogy vegyetek példát rólunk de köztünk is van normális! és SOHA NEM KELL általánosítani mert a felnőttekben is megvannak a hibák elég rendesen!”
 • 35. BatkaNano 2009. január 26. 19:31
  „Máj krémes kifli! Honnan tudod, hogy emo ? - " kis csatos? /Emos gyerek ". Volt! Vagy, hogy Hubertus-t? - " mi utcánkba hányják ki a férges belüket két deci hubertus-tól" ittak? Te nem voltál gyerek? -" Semmirevaló agyatlan tini korosztályt el teleportálnám valami irtó messzi helyre" Hol jönnek itt a felnőttek szóba?-"mi időnkben még tiszteltük a felnőtteket" Ki mondta, hogy ők nem szórakoztak normálisan az éjszakában? -"normálisan szórakozni az éjszakában konfliktusok nélkül"! OLVASNI NEM TUDSZ? ? ? ?ELMÚLTAK MÁR 18 ÉVESEK-"felfüggesztettet mer kiskorúak "Ennek a városnak nincs szüksége ilyen becsmérlő szövegre! Nem mondom, hogy ne szólj hozzá a témához, de legalább ne butaságot! Ha te így utálod Szegedet mennyel innen nekünk meg rád nincsen szükségünk! Ha te voltál fiatal és nem volt megkeserítve az életed akkor nem írnál ilyeneket, ha meg- meg, volt akkor csak sajnálni tudlak! Bár lenne egy kérdésem! ? -Mit tetetek volna annak a helyében (fiúktól kérdezem) vagy csak szimplán egy lányt ha az ismerősüket , barátjukat becsmérelnék és testileg bántalmaznák?!Nekem első dolgom lenne oda állni mellé! A többit már közösen kell megoldani! Ki így ki úgy a többi nem a mi dolgunk! Utolsó szó!(nem hiszem, hogy a Te idődben nem történtek volna ilyen dolgok!)
  CSAK EGY KIS SZÖVEGÉRTÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 34. BVirág 2009. január 26. 18:31
  „amugy azt is hozzá tenném,h a nézeteltérés régebb óta van! a másik lehet kommentálni az ügyet,de csak kulturáltan! aki nem volt ott,az nem tudhatja mi is történt igazán!!!!”
 • 33. BVirág 2009. január 26. 18:08
  „Na akkor most ez itt fejezzük be. a lány"hölgytag" én vagyok!
  a srác aki kórházban van az kötözködött velem,szidott engem!a haverja is osztott szidott,adtam neki egy pofont és az meg vádlin rúgott! erre a fiú barátom,aki nem a pasim,csak jóban vagyunk látta h baj van,és csak segíteni akart,behúzott a srácnak,aki megrúgott,erre 4en elkezdték verni! propi előtt folytatódott a verekedés és kapott egy ütés amitől elájult! verekedés volt,mindenki védte a saját barátját!de ha nem, kötnek belém meg a barátnőmbe nem lett volna baj,de ha odajön szid , osztja az anyámat,azt nem tűröm akkor,jó hogy beszólok neki!,és adok neki pofont!azt erre az a válasz h vádlin rúg! vállalom kötözködtem én is! de már sok volt a sráctól,amit csinált!!! nem azért ütötték le mert védett engem,saját magának csinálta a bajt! lehet túl nagyot kapott! és szerintem itt kell befejezni,elég nagy baj van belőle így is:S”
 • 32. flower 2009. január 26. 17:16
  „Na. Már kezdem kapisgálni mit is akarsz, és igazad is van. De hallgass az okosabbra, higgadj le, és akkor értelmesebben hozzá tudsz szólni.
  Egyébként abban is igazat adok neked, hogy ne azon lovagoljunk, hogy ki milyen helyesírási hibákat ejt, mert az iskolázatlan embernek is lehet véleménye. Nálad nem erről van szó,csak kicsit indulatos voltál.”
 • 31. éppaz 2009. január 26. 16:22
  „*Egy kicsit korrigálnék az előbb leírtaimból csak annyit a kötekedő és helyesírást elváró emberek miatt és hogy szó ne érje a ház elejét hogy NEM ha " a cikkből " nem ismersz senkit akkor ne szólj inkább ilyet bele hogy megérdemelte , ugyanis a cikkbe neveket se említ szóval így nyilván nem is tudhatod hogy kiaz hanem az ott jelenlévők közül ha nem ismersz valakit akkor inkább csak JÓT VAGY SEMMIT ne írjál! Mert ha veled történt volna ilyen dolog hogy korházba kerülsz egy beszólásért senki nem kívánt volna a halálba tehát ezért érdemes először átgondolni a megfogalmazást , mert százszor inkább a modórt meg a viselkedést gondold át mint hogy a helyesíráson gondolkozz! Ezt most nem kioktatásból meg okoskodásbol írom csak ha már így kiosztasz hogy mertem bevédeni valakit szimpla ÍRÁSBAN , azért mert más tapintatlan emberek helyeselték a verést! na hello”
50 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra divat a képregény, a cipőboltban is árulják

Szeged - Felnőtteknek szóló képregényt, mangát, manhuát, regényadaptációt árulnak egy szegedi… Tovább olvasom