Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Ötszáz munkahely született

Szegedért emlékérmet adott át tegnap Botka László, a város polgármestere a Szegedi Szefo Fonalfeldolgozó Rt. ünnepélyes igazgatósági ülésén az olasz Andrea Dininek, a DAMA S.p.A alelnökének.
Szegedért emlékérmet adott át tegnap Botka László, a város polgármestere a Szegedi Szefo Fonalfeldolgozó Rt. ünnepélyes igazgatósági ülésén az olasz Andrea Dininek, a DAMA S.p.A alelnökének. Az üzleti partner eddigi hosszú távú együttműködésének köszönhető ugyanis – mondta Kiss Sándor vezérigazgató –, hogy a kétharmad részt megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató Szefo 2002 és 2005 között ötszáz új munkahelyet teremtett és nettó egymilliárd forint értékű műszaki-technológiai fejlesztést hajtott végre.

Az együttműködés folytatódik: az olasz féllel tegnap ötéves, 2010-ig szóló exportszerződést írtak alá, amelynek keretében a szegedi cég divatos felsőkötöttárut állít majd elő. A biztos megrendelésnek köszönhetően újabb száz fővel 1450-re bővülhet a jelenlegi létszám, egy részük a megvásárolt volt Móricz-iskola épületében dolgozhat majd a felújítás után.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Somodi Sándor: Hol van a borban az igazság?

Szinte nem akadt olyan év a hegyközségek megalakulása óta elmúlt évtizedben, amikor ne változott… Tovább olvasom