Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Palcsó Tomival csak a világ fordult meg

Már a megjelenés hetében a negyedik legkeresettebb album volt Palcsó Tomi Megfordult a világ című debütáló lemeze. A halk szavú fiatalember reméli, dalait mindenki szeretni fogja – és nem csak azért, mert tavaly az év legjobb férfihangjának választották.
Palcsó Tomi ma is ugyanolyan halk szavú, mint amilyennek a Megasztárban megismertük. Fotó: Frank Yvette
Palcsó Tomi még mindig ugyanaz a halk szavú, visszahúzódó fiatalember, akit a 2005-ös Megasztárban megismerhettünk. Bár azt mondja, szerelmének, Tóth Gabinak és a körülményeknek köszönhetően ma már jóval határozottabb, sőt: szerelme nemrégiben kis diktátornak nevezte, mindebből szegedi látogatásán mi semmit sem vettünk észre. Kedvesen hagyta, hogy az interjú előtt egy lelkes rajongója fényképezgesse, beírt az emlékkönyvébe, és dedikált neki néhány képet. Mindezek után megkóstolt egy mogyorókülönlegességet, amellyel már egy ideje szemezett, majd azt mondta: „hát, nem erre számítottam", és félretolta.

– Fel lehet téged egyáltalán valamivel idegesíteni? – kérdeztük tőle. – Természetesen fel lehet – válaszolta. – De az nagyon rossz, mert hirtelen fut el a düh. Szerencsére nagyon ritkán fordul elő velem ilyesmi. Csak akkor, ha valami nagyon nagy dolog történik, vagy ha régóta rakódik bennem a sérelem.

Mostanában azonban nincs oka dühöngésre: megjelent bemutatkozó albuma, mely ráadásul egyből a Mahasz eladási lista negyedik helyén nyitott. – Hatalmas dolog, hogy az ember bemegy egy lemezboltba, és látja a polcon a cédéjét – foglalta össze érzéseit azzal kapcsolatban, hogy 19 évesen saját albummal büszkélkedhet. – Annak ellenére, hogy elég kevés idő volt az elkészítésére, a lehetőségekhez képest a legjobbat próbáltam kihozni belőle. A visszajelzésekből is azt szűröm le, hogy sokaknak tetszik, és ilyesmire is számítottak tőlem.

Annak ellenére, hogy mostanra már két megasztáros csapat döntősei versenyeznek a rajongókért a lemezpiacon, Tomi nem érzi sem azt, hogy vetélkednének egymással, sem azt, hogy egyáltalán ezeket a cédéket még összekötné a tehetségkutató verseny. – Mindenki külön zenét képvisel, és nem is lehet egyiket a másikkal összemérni – mondta. – Remélem, hogy azok is megkedvelik a dalaimat, aki esetleg azt sem tudják, mi az a Megasztár.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alapkőletétel és avatási dömping a kampányban

Jelenleg több olyan beruházás tart a finisnél Szegeden, amelyet a választási kampányban adnak át.… Tovább olvasom