Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

PANKKK: háttéremberek pályázhatnak

Ismét kiírta a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma a PANKKK program promóciós részét. Június 21-éig pályázhatnak az előadók háttérstábjai.
Zenekarok, előadók és szerzők népszerűsítését segíti idén is a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma a PANKKK program részeként. 13 millió forintot osztanak szét, hogy a művészek mögött létrejöhessen és megerősödhessen a munkájukhoz nélkülözhetetlen promóciós háttérstáb és infrastruktúra. A pályázaton elsőbbséget élveznek a több művész promócióját átfogó projektek.

Magyar popzenekarokat, előadókat, szerzőket képviselő, megfelelő referenciával rendelkező magyarországi ügynökségek, magánszemélyek jelentkezhetnek. Pénzt lehet kérni többek között videoklip forgatására, hangfelvétel készítésére, bérleti díjak kifizetésére, eszközvásárlásra. A pályázható legmagasabb összeg 800 ezer forint. A beadványokat június 21-éig lehet postára adni. Pályázati űrlap a minisztérium ügyfélszolgálat irodáján átvehető vagy a www.nkom.hu honlapról letölthető. Bővebb információt a 06-1-327-4386-os vagy a 06-1-484-7335-ös telefonszámon lehet kérni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három az ópusztaszeri első ember

Hárman is polgármesternek tartják magukat Ópusztaszeren. A kétezer lelket számláló településen áll a… Tovább olvasom