Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Papp Edina találkozott a fiával

Szeged - November 13-i letartóztatása és kedd esti felmentése majd szabadlábra helyezése óta először tegnap délután a szegedi új klinika gyermekpszichiátriáján találkozott Bogosné Papp Edina fiával, Mehmet Karcsival. Ezt a gyermek anyja és apja, Mehmet Tüysüz is megerősítette, de további részleteket egyikük sem árult el.
Információink szerint Bogosné Papp Edina és Mehmet Tüysüz csak néhány szót váltott. Rövid ideig tartó beszélgetésük rendkívül zaklatott volt. Arról sem egymás között, sem a fiukkal hármasban nem beszéltek, amit az anya csütörtökön bejelentett, mely szerint a fiú döntheti el, hogy melyiküket választja. Erre valószínűleg a jövő hét elején kerülhet sor.

Mehmet Karcsi, mint azt megírtuk, szerda estétől fekszik a pszichiátrián. Két nappal korábban az anyja és ügyvédeik a Szabadkai Kerületi Bíróságon – magyar és szerb informatikus szakértőkre hivatkozva – azt állították, a fiú az apja felbujtására tette a letartóztatásukhoz vezető kábítószert az autójukba. A vádakat az apa és fia is alaptalannak nevezte.

Úgy tudjuk, az elmúlt hetekben a nyilvánosság mellőzését követelő apa az egyik kereskedelmi csatorna munkatársaival jelent meg a pszichiátrián, ami az orvosokat és az anyát is megdöbbentette.
Mehmet Tüysüzt tévések kísérték a pszichiátriára

Olvasóink írták

 • 13. Marcsika 2008. február 03. 21:28
  „Miért kell ócsárolni ezt a nőt, talán csak különb annál aki állami gondozásba adta gyermekét, és amikor 18 éves lett kellene már a gyerek a kis pénzével együtt, amit az állam biztosit neki. Ez legalább nevelni akarta. Ennek az apának miért szült ? Valószinű akkor szerethette, de az vessen rá követ aki csak olyan embernek szült aki tökéletes apa és társ.”
 • 12. monika 2008. február 03. 13:10
  „Hat szerintem eleg ebbol a szenylap ocsarlasbol. a lenti hozzaszolasokat csak egy iskolazatlan barom velemenye lehet.szerintem kicsit tulbonyolodnak a dolgok de kerem a delmagyart ne szenylapozni.rendes ujsagiro miert ne irna meg ezeket ha egyszer sajnos ijen sorsa kerul egy gyerek.sajnalattal latja minden szulo akinek van gyereke mijen sors jutott szegenyeknek.azzal hogy valaki nem olvassa vagy nem vesz tudomast rola vagy elforditja a fejet azt tudom sajnalni ebbe a tarsadalomba nem is valo.sokat lehet tanulni ebbol az ugybol es ugyan ne szapuljuk mar a noket te is nekik koszonheted hogy itt vagy.”
 • 11. gudrun 2008. február 03. 10:21
  „Rohadtul érdekel bárkit is, hogy Pap Edina meg a volt pasija hogyan találkoztak és miért is. na melyik a hülyébb kettejük közül? Pap edina vagy a férje? Lehet tippelni és tétre vagy befutóra fogadni. Sztem karcsika keressen egy helyes kötelet és kösse fel magát, az az egyetlen megoldás, akkor majd lehet a sírjánál nyivákolni, hogy melyikük szerette jobban és melyikük a tökéletesebb szüllő?! Hülye barmok.”
 • 10. lakos 2008. február 03. 09:43
  „Aha és mindenhova meghívja a saját különbejáratú újságíróját is, hogy az meg a főoldalon tudósíthasson.Még csak 69 cikket írt róla,de kéne legalább 75. Az már jubileumi szám,aztán lehet ünnepelniük együtt.Még nem kaptunk tájékozatást,hogy ennek a tyúknak mikorra esnek azok a bizonyos piros napok?”
 • 9. iván 2008. február 03. 00:59
  „Holnapi hír meg: Papp Edina szendvicset reggelizett, kedden Papp Edina elejtette a mobiltelefonját, szerdán Mehmed Tyüsüztüysüz vidámparkba vitte Ernőkét, bocsánat Karcsikát, és így tovább...”
 • 8. horvath 2008. február 02. 22:41
  „maci52 köszi! ahogy mondod. egy szennylap. ezeknek csak az számít, hogy eladható legyen. karcsika, andika, mindenből sorozatot csinálnak.a hős anyák sorozatot akarom!!!!”
 • 7. maci52 2008. február 02. 20:03
  „Új sorozat a Seggünk és Környéke című szennylapban:Apátok közt.”
 • 6. Bizly 2008. február 02. 19:38
  „Miért nem ugrotok tovább? Ne olvassátok.”
 • 5. dodo 2008. február 02. 12:51
  „Már kezdek arra gondolni, hogy az újságíró ugyanolyan primitív, mint a Bogos család, vagy a főnöke kényszeríti, esetleg gyengéd szálak fűzik Edinához vagy egyszerűen le(meg)fizetik Bogosék!
  Mindenesetre a t. ujságírónak sürgősen el kell kezdenie a jegyzeteit rendszereznie egy későbbi nagysikerű, legalább három kötetes emlékirat kiadása érdekében. Címe lehetne: "Hogyan láttam a tiszta erkölcsű Hős Anya, Bogosné sziszifuszi küzdelmét a fiáért és a fia ellen, szemben a világgal, a volt férjével, a Délmagyar olvasóival, ismerőseivel és a szomszédokkal, segítve az ártatlanul meggyanúsított Egymásért, Egy-Másért Alapítvány által?"”
 • 4. lakos 2008. február 02. 11:04
  „azannyát ennek a rifkének.Vitte az újságírót magával a pszihiátriára azannyát aztán megdöbben mert apuka is ezt teszi?azannyát Csak közlöm mindjárt találkozom a fiammal,mert hazaér az egyik haverjától,mert ott volt megkérdezni a leckét. A következő számban kéne róla egy cikk. Tamás lakos találkozott a fiával.”
 • 3. VCrash 2008. február 02. 11:03
  „Most jut eszembe! Lehet, hogy ez egy bujtatott ´szappanopera´ sorozat a Délmagyarban, csak nem tudtuk. Akaratlanul is olvasói (nem nézői) lettünk ennek a hihetetlenül izgalmas, fordulatokban gazdag, izgalmas családi ´show-műsornak´. Izgalommal várjuk a további részleteket és várjuk, mikor lesznek újabb szereplők, újabb izgalmak, mert erre vágynak az információra kiéhezett olvasók, és lehet, hogy ´kvíz´ kérdés is el van rejtve a sorok között, de a ´jutalomutazás´ Törökországba csak annak jár, aki megtalálja és válaszol a feltett kérdésre.”
 • 2. Kabai 2008. február 02. 10:46
  „Most már tényleg hányok! A DM úgy látszik cukkol bennünket és erre kifejezetten egy újságírót alkalmaz, aki méltóztatott arról tájékoztatni a minap, hogy nem örömmel írt már 64 cikket erről az ügyről. Hát pedig úgy látom, valósággal kéjeleg, ha kiejtheti ezt a nevet: Edina, meg Mehmet (tüysüz) Karcsika. Javaslom, hogy elvonókúraként írjon most már ilyen teljes átéléssel tökös színikritikákat, vagy szép riportot az éjszakai műszakban minimálbérért dolgozó melósokról, netán villantsa fel briliáns tehetségét a szegedi munkanélküliség megszüntetésével kapcsolatban.”
 • 1. VCrash 2008. február 02. 08:47
  „Én is találkoztam a fiammal, és a ´lőtéri kutyát´ sem érdekli.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bombariadó a Vedresben

Szeged - Tegnap délután öt óra körül egy ismeretlen betelefonált a Vedres István szakközépiskolába,… Tovább olvasom