Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Partnertalálkozó a Délmagyarországnál

Üzleti, kereskedelmi partnereit látta vendégül tegnap kiadónk. A kötetlen találkozó stílszerűen a Délmagyarország új sajtóházában kezdődött a Szabadkai úton, ahol Pap Klára kiadóigazgató és Konkoly Béla kereskedelmi igazgató köszöntötte a vendégeket.
Pap Klára kiadóigazgató a cég üzleti partnereinek tart idegenvezetést az új sajtóházban. Fotó: Karnok Csaba
Üzleti, kereskedelmi partnereit látta vendégül tegnap kiadónk. A kötetlen találkozó stílszerűen a Délmagyarország új sajtóházában kezdődött a Szabadkai úton, ahol Pap Klára kiadóigazgató és Konkoly Béla kereskedelmi igazgató köszöntötte a vendégeket, s kalauzolta körbe a Dél-Alföld legnagyobb médiaberuházásaként megépített, ízig-vérig 21. századi munkahelyen.

Az érdeklődésre jellemző, hogy több mint százan fogadták el a meghívást, s a tervezett fél óra helyett egy órát időztek a vendégek a beköltözés előtt álló sajtóház bejárásával. Kinek az építészeti és szakipari megoldásokon, kinek a szép és praktikus irodabútorokon, kinek az internetalapú telefonon és hűtőhidas klímarendszeren, kinek az igényesen kialakított vizesblokkon időzött hosszasabban a szeme. A ház megtekintése után, az idő kerekét ellentétes irányba fordítva, egy Ikarus 55-ös faros autóbusz vitte nosztalgiautazásra vendégeinket a szentmihályi Alföld Golf Clubba, ahol jókedvű gulyáspartival, s egy frissítő, átmozgató golfozással tettük emlékezetesebbé kapcsolatépítő, megerősítő találkozónkat. A vendéglátásról a Roosevelt téri halászcsárda gondoskodott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi világpremier Christopher Lamberttel

Világpremier lesz jövő héten Szegeden: A harag napja című magyar–angol koprodukciós filmet a… Tovább olvasom