Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Pártoktól mentesen

Mind a huszonöt körzetben indít jelöltet a Független Városi Szövetség-Magyar Egyesület az önkormányzati választásokon Szegeden. A kirekesztő politikát elutasítják.
A Független Városi Szövetség-Magyar Egyesület az önkormányzati választáson mind a huszonöt szegedi körzetben indít jelöltet. – Amellé állunk, aki elfogadja programunkat. Nem párthovatartozás alapján fogunk dönteni, hanem szakmai alapon – mondta Apró-Juhász János elnök, független önkormányzati képviselő.

Az alulról építkező, önszerveződő szövetségben jelen van a kutató professzortól a mesterig mindenki. A szövetség ars poeticája: várospolitika, nem pártpolitika. Támogatni kívánják a ma már biopolisz néven futó, a tizennégy évvel ezelőtt indított projektet, melynek tartalmi része volt a többfunkciós kongresszusi kiállítási központ.

– Alapjognak tekintjük a fiatalok lakáshoz való jutását, ami a családalapítás egyik feltétele. Ifjúságpolitikánk része a fiatalok helyben tartása, a munkahelyteremtés, a családalapításhoz szükséges körülmények a biztosítása – jelentette ki az elnök. Az egyesülethez olyan csoportok csatlakoztak, melyek eddig más politikai szervezeteket támogattak, de csalódtak a pártokban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szegedi onkológián egyelőre nincs szükség várólistára

Másutt van, de a szegedi onkotherápiás klinikán nincs várólista: a rákos betegeket azonnal ellátják.… Tovább olvasom