Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Pedagógus-napi elismerések

Szeged pedagógusnapi ünnepségén tegnap a nagyszínházban életművéért aranygyűrűt kapott Novákné Cseh Ibolya, az Óvodák Igazgatóságának nyugalmazott általános igazgatóhelyettese és Szedlák Mária, a Fő Fasori Általános Iskola szabadidő-szervezője.
Szeged pedagógusnapi ünnepségén tegnap a nagyszínházban életművéért aranygyűrűt kapott Novákné Cseh Ibolya, az Óvodák Igazgatóságának nyugalmazott általános igazgatóhelyettese és Szedlák Mária, a Fő Fasori Általános Iskola szabadidő-szervezője. A napokban elhunyt Kálmán Mihály, a Gábor Dénes Gimnázium, Műszaki Szakközépiskola és Kollégium nyugal- mazott igazgatója helyett a fia vette át a díjat. Pedagógus szolgálatért emlékéremmel tüntették ki négy, önállóságát most elveszítő intézmény vezetőjét: Simon Mártát, a Hunyadi, Szűcs Ferencnét, a Bálint Sándor Általános Iskola igazgatóját, valamint Koczor Lajost, a Tisza Lajos Könnyűipari Szakközépiskola és Szakiskola, és Tóth Dezsőt, a Kodály Téri Általános Iskola igazgatóját.

Botka László polgármester ünnepi beszéd helyett Szeged oktatásáért viselt felelősségét hangsúlyozta. Az ünnepen, tegnap nyílt meg a Bartók művelődési központban a szegedi rajzpedagógusok tárlata.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégenként sorompó kerül a szegedi rakpartra

A tervezők végérvényesen, a városvezetés azonban csak hétvégenként zárná le a szegedi alsó… Tovább olvasom