Délmagyar logó

2019. 06. 24. hétfő - Iván 19°C | 27°C Még több cikk.

Peller Anna és Mariann: a megszólalás után is hasonlítanak

Szeged - Megjelenésükben, habitusukban is hasonlítanak egymásra a Peller testvérek, sőt: hangjuk is közel egyforma. Mariann így néha beugrik nővérét, Annát helyettesíteni a szinkronstúdióba.
– Sajnos nem tudunk túl gyakran találkozni, de mindennap beszélünk telefonon. Ha elmegyek bulizni, küldenem kell egy SMS-t Annának, hogy rendben hazaértem. Olyan, mintha két anyám lenne – hallottuk Peller Marianntól (27), aki a szegedi szabadtérin főszerepet játszó testvérét nézte meg a hétvégén – Peller Anna (29) Sheilát alakítja a Hairben.

Bár a Peller lányok között két és fél év a korkülönbség, akár ikertestvéreknek is füllenthetnék magukat. Megjelenésükben, habitusukban és hangjukban is nagy a hasonlóság. Ennek egyik előnye, hogy Mariann néha beugrik nővére helyett, ha a szinkronstúdióban kell őt helyettesítenie. Gyakran össze is keverik őket: előfordult, hogy Anna adott autogramot Mariann helyet.

– Tizenhat éves koromtól kezdtünk el igazán hasonlítani egymásra. Addig meg egyforma rondák voltunk – jegyezte meg a rá jellemző humoros öniróniával Mariann. A hasonlóságból vicces történetek is adódtak: a fiatalabb Peller lány például randizott olyan sráccal, akiről idővel kiderült, hogy igazából Anna tetszett neki. De olyan is előfordult, hogy Mariannak kezdett el udvarolni egy fiú, aki a diszkóban Annához ment oda, mert összekeverte a húgával. A félreértést persze rövid úton tisztázták, aztán egy hétig együtt is jártak. A lányok között nem lett harag belőle.

Sminkelnek a Peller lányok. Megjelenésében is nagyon hasonlít egymásra Mariann és Anna. Fotó: Frank Yvette
Sminkelnek a Peller lányok. Megjelenésében is nagyon hasonlít egymásra Mariann és Anna.
Fotó: Frank Yvette

Bármennyire is nagy az összhang, azért néha ők is összevesznek, hiszen hajlamosak leplezetlen őszinteséggel beszélni érzéseikről. Ilyenkor viszont csak rövid mosolyszünet következik.

– Mindig megmondom a véleményemet: mi az, amitől jó vagy éppen rossz értelemben van gyomorgörcsöm, vagy ha úgy érzem, hogy valami már nekem is sok Anna alakításában – magyarázta Mariann. A kezdetek óta végigkísérte nővére pályáját. Ott volt az összes főiskolai próbáján és a fellépéseken.

– Sosem felejtem el, milyen érzés volt őt először látni az operettszínházban. Édesapámmal és anyukámmal szorítottuk egymás kezét a Rudolf bemutatóján. Amikor megláttuk Annát, elkezdtek potyogni a könnyeink – emlékezett vissza Mariann.

Vajon Mariann is el tudta volna játszani Sheila szerepét? Fotó: Schmidt Andrea
Vajon Mariann is el tudta volna játszani Sheila szerepét?
Fotó: Schmidt Andrea

– Én is ott voltam Mariann első tévéfelvételén – vette át a szót Anna. – Láttam rajta, mennyire izgul. Tudtam, milyen fontos ez neki. Aztán elkezdtem bőgni a meghatottságtól. Ilyen szentimentális család vagyunk mi – fogalmazott a színésznő, aki már fiatalon elkezdte hozzászoktatni húgát a kamerához. Gyerekkorukban Anna forgatókönyvet írt, és felvette Mariann alakítását: elmebeteget játszott a házi Peller-darabban.

Mariann és a rádiózás

– A mi családunkban egyedül apu a „normális", ő ablakokkal foglalkozik, és rosszul van, ha szerepelnie kell – hallottuk Marianntól, akit az RTL Klub műsorvezetőjeként ismerhetett meg az ország. Egy ideje azonban már nem reggelizhetünk vele – a csatorna megvált tőle. Hamarosan talán a Rádió1 műsorvezetőjeként hallhatjuk újra – Orosz Barbara a riválisa. Ezen kívül pedig a Nők Lapja Cafénak is ír.

Gyerekkori álom

– Hétéves koromban láttam először a filmet, ez lett a kedvencem. Videón néztem, a Hair című dalt felhangosítottam, és felvettem magnókazettára. Aztán mindenféle rongyokat aggattam magamra a szobában, és azt képzeltem, hogy egy hatalmas színpadon állok, és engem néznek, ahogy énekelek – emlékezett vissza Peller Anna, akit ebben a szezonban pénteken, szombaton és vasárnap láthatunk utoljára a szegedi szabadtérin.

Olvasóink írták

 • 13. flexsnake 2010. augusztus 17. 18:36
  „felejthető tákolmányok, se tehetség se tudás.”
 • 12. gavallér 2010. augusztus 17. 18:20
  „Istennők!!”
 • 11. szgabesz 2010. augusztus 17. 14:33
  „Hogy a testvérek hasonlítanak egymásra?
  Még ilyet! Nem hittem volna, hoghy ilyen létezik.

  Ez ma hír...”
 • 10. bélás 2010. augusztus 17. 12:54
  „nem is tom melyiket választanám
  haladjunk szépen sorjában :D ?”
 • 9. sadesa01 2010. augusztus 17. 12:05
  „suzukirobi! akkor ez rád is vonatkozik!”
 • 8. deszkás 2010. augusztus 17. 11:18
  „OTTÓnak sztem igaza van de a többség dönt. L.”
 • 7. suzukirobi 2010. augusztus 17. 11:05
  „6. az első 3 hozzászóló nem említette Mónikát
  lehet hogy valami nagyot akartál mondani, de nem sikerült

  7. attól ha valakinek nem szimpatikus valaki, és meg is mondja, még nem irigy. (vagy ha így van, akkor te az első 3 hozzászólóra irigykedsz, hiszen "ha zavar titeket nem kell őket nézni/hallgatni". neked sem kell minősíteni mást, ha zavar.”
 • 6. Ebgondolat 2010. augusztus 17. 10:30
  „Az első három hozzászólóról szinte süt, hogy csak kötözködni jöttek ide, valami nagyot akartak mondani! De ez nem olyan nagy baj. Dicsőítsétek Mounikát, az a ti szintetek!!!”
 • 5. Ferrer 2010. augusztus 17. 10:21
  „De aranyosak!”
 • 4. makákó 2010. augusztus 17. 09:29
  „Mariann az egyetlen mai TVs, aki tud(ott és mert) vicces és szarkasztikus lenni. Meg is kapta szegény. Kár, hogy már nincs képernyőn, jobb mint a kis nyafka cafkák, akik csak vihognak, és nyalnak bárki legyen is a beszélgetőpartner. MÓunikával meg egy univerzumban sincs. Sajna Móunika valahogy ebbe az univerzumba csöppent, rohadtul eltévedt...:)”
 • 3. Csirén 2010. augusztus 17. 09:14
  „Ki nyomja ilyen eszetlenül ezt a kacsacsőrű emlőst?”
 • 2. Krampampuli 2010. augusztus 17. 09:02
  „nem baj ha összekeverjük őket csak meg ne szólaljanak... :-D”
 • 1. tótottó 2010. augusztus 17. 08:43
  „A hangjuk lehet hasonlít de már így profilból is úgy hasonlítanak mint egyik tojás a másik birsalmára:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerdától épül a Torony az újszülöttekért

A Rádió Plusz kreatív jótékonysági kezdeményezésének keretében, a szegediek segítségével, egy 20 méter magas söröskorsó torony épül fel a Huszár Mátyás rakparton. Tovább olvasom