Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Pénteken ismét bevásárlónap, extra kedvezményekkel

Ha fizetéshez közeli péntek, akkor bevásárlónap a Délmagyarországgal és a Délvilággal. Ismét egy nap, amikor a szokásos bolti árnál jóval olcsóbban juthatnak hozzá olvasóink különféle fogyasztási cikkekhez.
Ahogy megszokhatták, a nálunk tehetősebb Nyugat-Európai országok és az Egyesült Államok praktikus vásárlási szokásait meghonosítva, lapunk is rendre kedvezményes kuponokkal igyekszik megkönnyíteni a vásárlást olvasói számára. Tőlük és a programban részt vevő kereskedőktől tudjuk, az új típusú, okosabb, tudatosabb vásárlási magatartás terjedésében kiemelkedő eseménynek számít havi bevásárló napunk. Ezúttal szeptember 17-én, pénteken. Az akcióban résztvevő kereskedők és szolgáltatók most is extra kedvezményt biztosítanak bizonyos termékeik, szolgáltatásaik árából. A bútortól a szemüvegen át a ruházati termékekig most széles a kínálat.

A kedvezmény igénybevételéhez semmi mást nem kell tenni, mint kivágni a Délmagyarország és a Délvilág csütörtöki számában található kuponok bármelyikét, és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiss-Rigó László: Van kiút

Felekezeteken és határokon átívelő összefogás a közös nemzetért – foglalta össze tegnapi sajtótájékoztatóján a Van kiút című nyilvános és ingyenes fórum mondanivalóját Kiss-Rigó László megyés püspök. Tovább olvasom