Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

Péntekig szavazhatunk a fürdőinkre - az esélyesek közt szerepel a versenyben a mórahalmi, a makói és az algyői is

Győztest hirdetnek Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője és A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában is. Szavazzanak!
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, a makói Hagymatikum és az algyői Borbála Fürdő is ott van a legesélyesebbek közt, de augusztus 31-ig szavazatainkkal segíthetünk a további hét, versenyben lévő megyei fürdőnek. Vagyis az Anna Gyógy-, Termál- és Élményfürdőnek, a Napfényfürdő Aquapolisnak, a Kisteleki Termálfürdőnek, a Csongrádi Gyógyfürdő és Uszodának, a Szentesi Üdülőközpontnak, a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodának, valamint a Sziksósfürdői Strandnak.
 
Életkép a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőből. Fotó: Frank Yvette

Három kategóriában zajlik péntekig a „mérkőzés" a termalfurdo.hu weboldal kiírásának keretében, győztest hirdetnek Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője és A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában is. A versenyben azok a magyarországi fürdők vesznek részt, amelyekben legalább egy medence van, amelyik nem úszó- vagy tanmedence.

 Bárki segíthet voksával a Csongrád megyei versenyzőknek, még behozható a lemaradás! Ráadásul megéri az azevfurdoje.hu oldalra kattintani, ugyanis a szavazók között wellnesshétvégék, fürdőbelépők és strandoláshoz kapcsolódó termékek találnak gazdára a verseny végén.

Az eredményt szeptember 5-én hirdetik ki.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Javítják a Belvárosi hidat

Kedd reggelre bedugult a Belvárosi híd, felújítási munkálatok lassítják a gépjárműforgalmat. A… Tovább olvasom