Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Pénzbüntetést kapott a határjelrongáló

Jogerősen ötvenezer forintos pénzbüntetésre ítélte a Szegedi Városi Bíróság azt a férfit, aki szeptemberben megrongálta a Kübekháza külterületén levő magyar-román-szerb hármas határjelet - tájékoztatott Cseh Attila, a Csongrád Megyei Bíróság szóvivője.
A férfi szeptember 13-án kora délelőtt Kübekháza külterületén a magyar-román-szerb hármas határjelen lévő betonfedőlapot, a román és szerbiai címereket pedig zászlórúddal lefeszítette - ismertette Cseh Attila. A vádlott a fedőlapot a helyszínen hagyta, a címereket viszont elvitte, majd egy tóba dobta.

A férfi több mint 360 ezer forintos kárt okozott, amely az eljárás során nem térült meg. Cselekedetéért a Szegedi Városi Bíróság 50 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, amelyet ha nem fizet meg, kétszáz napi, fogházban végrehajtandó szabadságvesztésre kell átváltoztatni.

Olvasóink írták

  • 3. rozator 2009. október 07. 21:24
    „Azt a 150 milliárdot a fityesz tolta át a bankon konszolidáció címén, a Princz mondta is , hogy ezt nem érti, pedig nem hülyegyerek! Ennek a kétkezi dolgozónak meg gondolom kifizeti a násznép a büntit és a helyreállítást is! Bírja a Tóth familia, apa jólkereső ügyvéd!”
  • 2. KolompárRómeó 2009. október 07. 21:05
    „Aha. Princz meg milliárdokat lopott, százmilliárdokat fizettek ki az adómból a Postabankra és kapott 300ezer Ft büntetést? Teljesen arányos.”
  • 1. szatyi 2009. október 07. 16:04
    „És a 360 000 -es kárt miért nem lehet megtéríttetni? Azt fizessem én az adómból?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zenészeket keresnek

14 és 24 év közötti fiatal zenészek jelentkezését várja az Európai Unió Ifjúsági zenekara (EUYO) a 2010/ 2011-es évadra. Tovább olvasom