Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Pénzért verték meg a fiatal nőt a Mátyás téren

Rablás, garázdaság és lopás miatt indult eljárás az ellen a férfi ellen, aki csütörtökön vert meg egy nőt a Mátyás király téren. Ráadásul előtte egy mobiltelefont is ellopott.
A táskájánál és a hajánál fogva rángatott és összevert egy fiatal nőt egy férfi Szegeden a Mátyás király téren csütörtökön dél körül. Akkor azt írtuk a szegedma.hu nyomán, hogy egy arra járó sietett a nő segítségére, aki azt mondta, hogy miután rákiabált a támadóra, az a földre dobta a nő pénztárcáját, és nekirontott. - Muszáj volt védekeznem, engem is össze akart verni – mondta a férfi, akinek végül sikerült megfékezni a támadót.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken válaszolt kérdéseinkre. Közleményben írták, hogy a 21 éves férfi nem sokkal délután fél 1 előtt támadt az ismerősére, mert nem kapott pénzt tőle. Ekkor ütni kezdte és földre rántotta, elvette a pénztárcáját, majd elmenekült. Egy kutyát sétáltató férfi a nő segítségére sietett, de őt is megverte és tovább menekült.

A rendőrség szerint a támadó még a verekedés előtt egy másik ismerőse lakásáról ellopott egy mobiltelefont. A rendőrök a férfit őrizetbe vették. Rablás, garázdaság, kábítószer birtoklása és lopás miatt indult eljárás ellene.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit csinálunk ennyi meggyből?

Mit csinálunk ennyi meggyből?
Ilyenkor, virágzás idején látszik, hogy mifelénk a leggyakoribb utcai fa a meggy. A termést - ahol nem hagyják lepotyogni - azok használják föl, akik a fát ültették. Tovább olvasom