Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Petőfitelepen karácsonyoztak: szeretet adtak és kaptak a GEMMA diákjai

Szeged - Mintegy hetven tanuló volt jelen a Petőfi-telepi Művelődési Házban megtartott eseményen, akik szavalattal, énekkel, furulyával, citerával és közös tánccal örvendeztették meg a nagyérdeműt, vastapsot kaptak cserébe
"Hidd el s tudd, én is ember vagyok!" - Takács Mária Másság című versét szavalta el a GEMMA Szociális Szolgáltató Központ egyik fiatalja az intézmény idei karácsonyi ünnepségének megnyitójaként. Mintegy hetven tanuló volt jelen a Petőfi-telepi Művelődési Házban megtartott eseményen, akik szavalattal, énekkel, furulyával, citerával és közös tánccal örvendeztették meg a nagyérdeműt, vastapsot kaptak cserébe.
Petőfitelepen karácsonyoztak: szeretet adtak és kaptak a GEMMA diákjai. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA

Kissné Papfalvi Nóra intézményvezető beszédében kiemelte, vasárnap már a harmadik, vagyis a rózsaszín gyertyát gyújtjuk meg az adventi koszorún. Ez az öröm fénye lesz, érdemes ezért elgondolkoznunk azon, hogy mi az, ami örömet okoz számunkra. Az anyagiak vagy az, amiről az ünnep szól, a színtiszta szeretet. Az utóbbiból kaphattak azok, akik részesei voltak a fiatalok ünnepségének - tette hozzá. Az előadásokat Falusi Mariann műsora követte, valamint a civilek felajánlásának köszönhetően minden diáknak teljesült a karácsonyi álma, ajándékokkal gazdagodtak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiengedték a szegedi börtönből Czeglédy Csabát

Kiengedték a szegedi börtönből Czeglédy Csabát
Szombat reggel döntött a Szegedi Törvényszék, hogy kiengedi az előzetes letartóztatásból Czeglédy… Tovább olvasom