Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

Piros pont: a városőrség segít átkelni a zebra helyén

Szeged - A városőrség is megjelent azon a ponton, ahol a villamosmegálló és a Vadaspark lakópark között próbálnak meg átkelni az emberek az úttesten.
A Szabadkai úti balesettel kapcsolatos cikkünk hatására reggel és kora délután a városőrség is megjelent azon a ponton, ahol a villamosmegálló és a Vadaspark lakópark között próbálnak meg átkelni az emberek az úttesten. Kovács István városőr, hatgyerekes családapa elmondta, felesége olvasta a cikket és kérte meg, hogy segítsen. Válaszolt kérdéseinkre a Magyar Közút Kht. szóvivője, Légrádi Veronika is. Azt írta, 2005-ben a lakópark beruházójának hozzájárulást adtak a középszigetes gyalogátkelőhöz. Mindkét létesítmény – a körforgalom és a zebra – megépítése a beruházó döntése miatt csúszott. A Magyar Közút Kht. fontosnak tartja, hogy a gyalogátkelőhely mielőbb megépüljön, akár még a körforgalom átadása előtt. 

Fotó: Miskolczi Róbert
Fotó: Miskolczi Róbert

Olvasóink írták

 • 5. Hör-Gő 2008. május 21. 18:17
  „Tisztelet a Városőrségnek! Remek látni, hogy egy csapat azt csinálja, amiért létrejött: segíti az embereket! Sajnos rengeteg probléma merült fel mostanában ezekkel az önvédelmi egyesületekkel és tagjaikkal kapcsolatban, és tessék: ők bizonyítanak! A magam nevében köszönöm a segítségüket...”
 • 4. kirikatica 2008. május 21. 14:44
  „Kedves rvik!
  Ha ismerős lennél a környéken akkor tudnád, hogy kijelölt gyalogátkelő Kecskéstelepen, illetve a szabadkai úton lévő shell kútnál van!
  dE TÉNYLEG JÓ ÖTLET A VÁROSŐRÖK SEGÍTSÉGE AZ ÁTKELÉSNÉL!
  KÖSZÖNJÜK!”
 • 3. Markovics György 2008. május 21. 13:37
  „A városőrség nyilatkozatához csak annyit szeretnék hozzászólni,hogy a feleségem még a baleset reggelén kért segítséget a rendőrség közlekedésbiztonsági osztályától,név szerint Kónya Zsolt volt nagyon segítőkész,ő javasolta a városőrséggel vegyük fel a kapcsolatot.Ez megtörtént, Vadászi Erika a városőrségtől igéretet is tett,sőt feleségem mondta el mely időszakban kellene a segítség a gyerekek biztonságos átkeléséhez.Egyébként a feleségem Markovicsné K Ágota
  Tisztelettel:Markovics György a férj

  ui.:Ha mindenki csak fele ennyit tenne a közösségért, nem csak arra várna,hogy mindig más intézkedjen, nem csak beszélni kell a problémáról,hanem tenni is kell a megoldásért!”
 • 2. jééé 2008. május 21. 11:02
  „Tökéletesen igazad van...viszont a cikk azért íródott, mert nincs kijelölt gyalogátkelőhely.”
 • 1. rvik 2008. május 21. 09:17
  „Nekem csak egy kérdésem lenne nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen kellene közlekedni tudomásom szerint a gyalogosokra is vonatkozik némi közlekedési szabály. Nem ér többet az emberi élet mint 10 percet megsporolni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csütörtökön énekel Csézy és a Fool Moon Belgrádban

Szeged - Az énekesek szombaton utaztak az eurovíziós dalfesztiválra, azóta főleg próbálnak,… Tovább olvasom