Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Piros pont: kukák a rakparton

Szeged - Sokszor írtuk, szemetes a rakpart a szegedi belvárosi szakaszon. Sokan mondták, hogyne lenne kosz, amikor nincs elég kuka. Ennek vége. A Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. minden egyes lejáróhoz rikító színű szemetest helyezett el.
Fotó: Frank Yvette
Sokszor írtuk, szemetes a rakpart a szegedi belvárosi szakaszon. Sokan mondták, hogyne lenne kosz, amikor nincs elég kuka. Ennek vége.

A Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. minden egyes lejáróhoz rikító színű szemetest helyezett el. Felhívjuk minden kedves rakparton ücsörgő, bandázó, szerelmesen andalgó, s bármi mást művelő szegedi figyelmét, ha mindezen tevékenységek közben szemetet termel, használja rendeltetésszerűen a kihelyezett kukákat!

Olvasóink írták

  • 1. kozlekedo 2008. február 14. 09:04
    „Fekete pont!
    Tényleg Szeged tiszai látványát sárga és kék kukahagyeknek kell meghatározni? Pl. a Halászbástyán is piros pontot kapna a dolog? Ott is a folyóval szemben vagyunk és vannak andalgó szemetelő párok.
    Ha a gyerek otthon szemetel, akkor nem rakok a nappali minden sarkába rikító szemetest, hogy használja a gyerek. Ugyanis járnak hozzánk vendégek is és mit szolnának, pedig nagyon praktikus dolog lenne. De azért nem mindent a praktikum határoz meg. Ja és összefirkálták. Mégjobb!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatástalan maradt a szegedi koldusrendelet

Szeged - Szegeden láthatóan nem érte el a célját az úgynevezett koldusrendelet. Reggelenként a… Tovább olvasom