Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 11°C Még több cikk.

Pitagorasz-tétel és tornagyakorlat

Szeged - A Pitagorasz-tételt kérdezték az egyiktől, a másiktól egy tornagyakorlat bemutatását várta el a zsűri a Főiskolák Szépe verseny budapesti elődöntőjén. A Szegedi Tudományegyetemet egy 22 éves joghallgató, a vásárhelyi Szügyi Tímea képviselte. Továbbjutott a döntőbe.
Negyedik éve rendezik meg a Főiskolák Szépe névre keresztelt országos versenyt. Erre kizárólag olyan lányok jelentkezhettek, akik valamelyik hazai felsőoktatási intézmény hallgatói. E szépségmustrán a Szegedi Tudományegyetemet idén a hódmezővásárhelyi 22 éves joghallgató, Szügyi Tímea képviseli.

Kérdéseket tesznek fel a szépségeknek a zsűri tagjai. Ebben is eltér a Főiskolák Szépe a többi mustrától. Az ítészek között többek között Debreceni Zita, Dukai Regina és Tornóczky Anita ül majd a júliusi döntőn.
A lányok azonban leginkább Végvári Tibortól tartanak. Hajdú Péter műsorvezető kollégája ugyanis előszeretettel hozza kellemetlen helyzetbe a versenyző szépségeket.

Reméljük, Tímea nemcsak bejutott, hanem meg is nyeri a főiskolák szépe döntőjét. Fotó: DM/DV
Reméljük, Tímea nemcsak bejutott, hanem meg is nyeri a főiskolák szépe döntőjét. Fotó: DM/DV

– Volt, akitől azt kérte: menjen le spárgába, vagy puszilja meg Debreceni Zitát. Egy matematika szakos lánytól a Pitagorasz-tételt kérdezte. Szegény annyira zavarban volt, hogy nem tudta elmondani – mondta Timi. „Ha úgy érezné, nem tud semmit a tananyagból, megpróbálna-e segíteni a helyzetén azzal, hogy szexis ruhában megy be a vizsgára?" – kérdezte az elődöntőn a műsorvezető a szegedi joghallgatótól. – A tudásommal próbálnám megnyerni a tanárt – válaszolta a vásárhelyi diáklány. Ez legutóbb a munkajog államvizsgán sikerült is neki: feleletére ötöst kapott.

Titokban tartotta eddig az egyetemen, hogy bejutott a Főiskolák Szépe verseny döntőjébe. Szerinte azonban sikereit jól fogadnák alma materében, ő pedig szeretne minden lehetőséget kihasználni.

Mustra és diploma

Lapunkban már hírül adtuk, hogy Szügyi Tímea egy modell valóságshow-ba és a Szeged Szépére is jelentkezett. Mindezt hobbinak tekinti: mostanában ugyanis a szépségmustráknál jobban foglalkoztatja például a sztrájk történeti fejlődése. Ha minden jól megy, már diplomásként léphet színpadra Magyarország legmutatósabb diáklányaival a Főiskolák Szépe júliusi döntőjén.

Olvasóink írták

 • 5. kun66 2010. május 03. 10:48
  „Az annya se szép na de ez a ki szeplőske ,szegény szebb leányzót nem találtak.”
 • 4. Zs 2009. június 10. 12:17
  „Ha nem írod le, akkor nekem pl. fel sem tűnik mi az... én leragadtam a kép szerencsétlenségén...”
 • 3. atomboy 2009. június 10. 11:51
  „Mit keres az IE logo a kezeben levo papir? Bujtatott reklam?”
 • 2. Zs 2009. június 09. 16:32
  „Ennyire riadt arccal talán nem kellene futtani az árvámat... - jobb kép nem sikerült?”
 • 1. ukk-mukk-fuck 2009. június 09. 16:01
  „ha ez a Tímea mégsem lenne olyan okos, szívesen korrepetálnám:-))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Körbetartozás ellen lép fel a Kész csoport

Szeged - A nemfizetés ellen klasztert hoz létre alvállalkozóival a KÉSZ csoport, ennek keretében a… Tovább olvasom