Délmagyar logó

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

Piti után Pászti is visszalépett

Újabb Centrum párti képviselőjelölt visszalépését jelentették be a hét végén: Piti János után Pászti Ágnes sem indul az országgyűlési képviselő-választásokon.
A Centrum Párt tegnap Kiss Tibor megyei alelnök aláírásával az alábbi közleményt adta ki: „A 2006-os választásokon Csongrád megye 1. számú választókerületében (visszalépés miatt) a Centrum új képviselőjelöltjeként Molnár Szabolcs indul, aki a Centrum Szegedi Ifjúsági Tagozatának elnöke." A közlemény nem tesz említést arról, hogy ki lépett vissza és azt sem, hogy miért, viszont részletesen ismerteti Molnár Szabolcs életútját, amiből kiderül: az új jelölt a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karán 2000-ben szerzett harsonatanári, kamaraművészeti diplomát, jelenleg egy alapfokú művészetoktatási intézmény tanára és mellette rendezvényszervező.

A Centrum Párt az 1-es választókerületben Pászti Ágnes szegedi önkormányzati képviselőt, tanácsnokot indította képviselőjelöltként. Őt és a tíz napja visszalépett Piti Jánost a többi jelölttel együtt Kupa Mihály pártelnök mutatta be két hete Szegeden. Pászti Ágnes megyei elnököt, valamint a párt helyi vezetőit, illetve Molnár Szabolcsot tegnap hiába kerestük, lapzártánkig hívásainkra nem reagáltak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Katica hazajuthat az első születésnapjára

Katica még meg sem született, máris eldőlt a sorsa. A kórházból intézetbe került, mivel édesanyja… Tovább olvasom