Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Playboy-nyuszi lehet belőle

Második helyen végzett a CKM Magazin és a Viva Televízió közös címlaplány-válogató versenyén a szegedi Juhász Katalin. Bár így a férfimagazin borítóján nem ő domborít majd, a műsornak köszönhetően rengeteg más ajánlatot kapott – még az amerikai Playboytól is megkeresték.
Juhász Katalin három hónap alatt keresett modell lett. Fotó: Karnok Csaba
Véget ért a CKM Magazin és a Viva Televízió közös, címlaplány-válogató versenye. A tegnap adásba került döntőben egy szegedi és egy budapesti lány versengett a megtisztelő címért, hogy az újság borítóján domboríthasson. A szőke-fekete párharcból végül a fővárosi szépség került ki győztesen, de a hónapok óta zajló versenynek köszönhetően a második helyezett szegedi lány is rengeteg ajánlattal a tarsolyában zárhatta a megmérettetést.

Juhász Katalin annak ellenére lett „ezüstérmes", hogy a döntőt – melyben Chippendale-fiúknak táncolt sztriptízt, illetve iszapbirkózott döntős társával – megnyerte. Egy korábban készített fotósorozat alapján ugyanis a zsűri úgy döntött, inkább a másik lányt hirdeti ki győztesnek. A szegedi lány azonban egyáltalán nem csalódott.

– Idén a fekete lányok a divatosak, várható volt, hogy nem nyerek – mondta. – Ennek ellenére rólam is közöl fotósorozatot a magazin novemberi száma, és ezenkívül is sok ajánlatot kaptam.

A műsornak köszönhetően kereste fel például Pál Gergely testfestő, hogy legyen a modellje. Csábítja másik két hazai férfimagazin is, hogy fotósorozatot készítene róla, melyet Katalin valószínűleg el is vállal, amint szerződése megengedi. A legnagyobb meglepetés mégis akkor érte, amikor egy amerikai férfi kereste fel.

– Az illető saját sorozatot készített rólam, melyet aztán magával vitt a tengeren túlra. Úgy tudom, a portfolió azóta már Hugh Hefner, az amerikai Playboy tulajdonosának asztalán van, így még az is elképzelhető, hogy bekerülök a világ leghíresebb férfimagazinjába – mesélte.

Katalin nagyon büszke sikereire, különösen azért, mert mindezt három hónap alatt sikerült elérnie. Azt mondja, családja támogatása nélkül ez nem is sikerülhetett volna, hiszen nagyon sokat jelentett számára, hogy végig mellette álltak. Úgy gondolja, ennél jobban nem is indulhatott volna magyarországi karrierje, melynek megkoronázásaként jövőre elindul az Év Playmate-je versenyen is. Persze az is lehet, hogy addigra már régen Playboy-nyuszinak mondhatja majd magát. Méghozzá Amerikában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Havi kétszázezer fixszel

Sok vagy kevés a 200 ezer forint feletti politikusi fizetés az önkormányzatoknál? A kisebb… Tovább olvasom