Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Pólóval is támogathatjuk a GEMMA-játszótér ügyét

Bár a játszóteret már átadták, annak teljes költsége még nem áll az intézmény rendelkezésére. Ezért indították el új kampányukat, amiben egy póló megvásárlásával segíthetjük a kis Szuperhősöket.
Bár május 25-én ünnepélyesen átadták a sérült gyerekek fejlesztésével foglalkozó szegedi GEMMA Központ speciális, integráló játszóterét, annak teljes költsége még nem áll az intézmény rendelkezésére. Ezért indították el pólókampányukat, amelyben a központ gondozottjaiból álló Szuperhős-csapat tagjait a róluk készült rajzokkal dekorált pólókon ölthetik magukra a támogatók.
Borovics Tamás
A június 30-áig tartó akcióban mindenki ezer forinttal járulhat hozzá a játszótér ügyéhez, aki a szegedi onlinepolo.hu oldalon ilyen pólót vásárol. Aki a Szuperhős-pólóban fotót készít magáról, és elküldi a GEMMA Központ Facebook-oldalára, az egyéniben vagy csapatban nevez is a játékra, amelyben június 30-án kézműves tortacsodákat sorsolnak ki a szegedi Nagy Cuki jóvoltából.
Csorba Kata
A pólókat már szegedi hírességek – a rádiós műsorvezető Gedzo, Csorba Kata és Borovics Tamás színészek, Várnai Adrienn tévés műsorvezető és a vízipólós Varga Péter – is viselik, támogatva a sérült gyerekek játszóterének ügyét.
Varga Péter
Várnai Adrienn
 
Gedzo

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismeretlen ok miatt égett le a Madách-iskola tornaterme

Ismeretlen ok miatt égett le a Madách-iskola tornaterme
A vizsgálat során nem találtak olyan tárgyi bizonyítékokat, amelyekkel egyértelműen megállapítható… Tovább olvasom