Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Rablókat, tolvajokat, csalókat köröz a rendőrség

Hat rendőrkapitányság is körözte Tapasztó Szabolcsot, ő volt a legutóbbi, a márciusban közölt Csongrád megyei bűnözők toplistáján az egyik legkeresettebb, bűncselekményekkel gyanúsított férfi. A legfrissebb Top 10-be azonban már nem került be, időközben elfogták.
Az elmúlt hónapokban számos olyan régóta keresett bűnözőt fogott el a rendőrség, akik szerepeltek a lapunkban közölt Top 10-ben, azaz a legkeresettebb bűnözők tablóján.

Bordás Imrét a hódmezővásárhelyi és a makói rendőrök még mindig keresik. A 27 éves vásárhelyi férfit csalással, lopással és sikkasztással gyanúsítják.

A fővárosi Dobóczky László ellen a makói és még három kapitányság bocsátott ki körözést. A 29 éves férfit lopás, visszaélés okirattal, valamint szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt keresik.

Hantos József ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. Az 55 éves szegedi férfi azzal gyanúsítható, hogy 2004 októberében Szegeden a Kálvária sugárúton többször megszúrt egy férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. Hantos különös ismertetőjele, hogy jobb mutatóujjának felső ujjperce hiányzik.

Kakuszi Ferencet már jóval több mint egy éve próbálják kézre keríteni, de eddig minden próbálkozás kudarcot vallott. Összesen hat körözést adtak ki a 40 esztendős férfi ellen, aki Kisteleken autót, Szegeden pénzt és mobiltelefonokat lopott.

Tizedszer

Immáron tizedszer közöljük a legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők toplistáját. A 107-et és a Telefontanú 80/555-111 ingyenes számát eddig is sokan tárcsázták lapunk olvasói közül. Segítségükkel már lebukott például régóta körözött bankrabló vagy drogkereskedő is.

Martonosi Attilát három rendőrkapitányság körözi. A 36 esztendős férfi többek között azzal gyanúsítható, hogy 2005 áprilisában Szegeden társával megvert egy férfit, áldozatukat bezárták saját lakásába, ahonnan nem engedték ki.

A szegedi Medvegy Lászlót csalással gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság. A 45 éves férfi másfél millió forintot vett át egy magánszemélytől, és nem adta meg.

Sárszegi József 44 éves földeáki férfit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körözi lopás, visszaélés okirattal megalapozott gyanúja, valamint szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt.

Simonyi Lászlót a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság lopás, a Szegedi Rendőrkapitányság pedig közokirat-hamisítás és embercsempészet megalapozott gyanúja miatt keresi. A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves férfi az utóbbi időben már nem visel körszakállt.

Tóth Andor 40 éves kiskőrösi lakost a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság körözi jelentős értékre elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt.

A Szegedi Rendőrkapitányság csalás és hitelsértés miatt keresi Tóth Józsefet. A 44 éves férfit a bíróság is körözi, mivel elfelejtett bevonulni a börtönbe korábbi büntetését letölteni.

Az összeállítás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság adatai alapján készült

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keleti kényelem az országúton

A rendszerváltást megelőző években ritkaságszámba ment egy nyugati gyártmányú autócsoda feltűnése az… Tovább olvasom