Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 11°C Még több cikk.

Rács mögött a dílerek

Szeged - Helybenhagyták a Szegedi Ítélőtáblán a Csongrád Megyei Bíróság első fokon hozott ítéletét abban a perben, amelyben többeket kábítószerrel való visszaéléssel vádoltak meg.
Helybenhagyták a Szegedi Ítélőtáblán a Csongrád Megyei Bíróság első fokon hozott ítéletét abban a perben, amelyben többeket kábítószerrel való visszaéléssel vádoltak meg. Az ítélőtábla jogerősen 3 év 8 hónap börtönre ítélte a baksi J. Attila Antalt, aki még 2004 tavaszán, 158 ezer forintért vásárolt hatszáz darab extasyt a sándorfalvi M. Brigittától. A kábítószert, mintegy 4 ezer 100 darab tablettát, a nő élettársa, B. Szabolcs csempészte be Hollandiából. Az extasyból később a csanyteleki V. Zsolt is vásárolt – az ő büntetését egy év próbaidőre felfüggesztették.

J. Attila a vásárolt kábítószer egy részét továbbadta, így került bele a drogok adásvételébe a 27 éves szegedi K. Krisztián, az 55 éves baksi M. Mózes és a szintén baksi 31 éves J. Mihály, valamint a 22 esztendős A. Gábor. Előbbi 200 ezer forint pénzbüntetését, míg M. Mózes öt évre felfüggesztet börtönbüntetését hagyta jóvá kedden a táblabíróság. M. Brigitta 3 év 8 hónapos börtönbüntetése, valamint A. Gábor 3 év felfüggesztettje és J. Mihály egy év próbára bocsátása már az első fokú bírói döntés után jogerőre emelkedett. A 25 éves kábítószercsempészt, a hódmezővásárhelyi B. Szabolcsot a táblabíróság jogerősen 6 év 6 hónap fegyházbüntetésre ítélte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi rekordkaralábé

Szeged - Óriásdinnye és égbe meredő kukorica után egy újszegedi gazdasszony lepett meg bennünket a… Tovább olvasom