Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Rádió Plusz: megvan a frekvenciaengedély

Szeged – Január 12-én a Rádió Plusz újra megkapta valamennyi frekvenciájára a műsorszolgáltatási engedélyt.
– December 28-án, az Országos Rádió és Televízió Testület utolsó ülésén kellett volna dönteni arról, megadják-e a frekvenciaengedélyünket – mondta Konkoly Béla, Dél-Alföldi Régióigazgató. – Az ülés végül elmaradt, így csak az idén először január 12-én ülésező Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hosszabbította meg a frekvenciaengedélyünket.

Konkoly azt is elmondta, mivel lejárt az engedélyük, ezért a többi szintén lejárt engedélyű térségi rádióhoz hasonlóan hatvan napos ideiglenes sugárzási engedélyt kaptak, ám ezt az NMHH mindaddig meg fogja hosszabbítani, amíg nem írják ki és nem bírálják el a frekvenciapályázatokat. – Egy rendelet értelmében minden eddig engedéllyel rendelkező rádiónak nyilatkoznia kellett arról, akar-e továbbra is sugározni. A kérelmet természetesen beadtuk, s meg is kaptuk a hosszabbítást – tette hozzá a régióigazgató.

Olvasóink írták

 • 4. fili-busz 2011. január 15. 10:58
  „Nem hallgatom.
  Idegesít.”
 • 3. azigazitrebitsch 2011. január 14. 21:23
  „Nagyon-nagyon-nagyon örülök,de azért maradok a "zinternetes" zene adóknál.
  Sorry.”
 • 2. deszkás 2011. január 14. 20:51
  „Ha kérhetem Konkoly úr a Ventures Rap City (1956) slágerét játsszák le a magyar blokkban. Magyar vonatkozású! Aki ismeri tudja miről van szó. Köszönöm.”
 • 1. szegedifiú 2011. január 14. 20:45
  „Szép volt, Béla!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Hazajött˝ Papp István, az ősapehes

Tavaly nyár végén jött vissza Szegedre a 2006 végén Budapestre távozott Papp István, az APEH korábbi megyei igazgatója. Tovább olvasom