Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Rapi László az új diákpolgármester

A diákönkormányzat új vezetője megtisztelőnek érzi a feladatot. Rapi László átfogó programokkal, eltökélten néz szembe az új feladatokkal, mellettük még a tanulásra is marad ideje.
Fotó: Schmidt Andrea
A hagyomány szerint idén is megújult a szegedi diákönkormányzat. A tisztújító közgyűlésen az általános és középiskolások Rapi Lászlót választották meg diákpolgármesternek. Az ünnepélyes beiktatáson Szeged polgármestere, Botka László nyújtotta át a város kulcsát az ifjú tisztségviselőnek.

Rapi László az Eötvös József Gimnázium negyedéves tanulója. Már három éve vesz részt a közgyűlés munkájában. Ezentúl rá hárul a megtisztelő feladat: képviselni diáktársait.

– Az új programunk átfogó jellegű, több területen is tervezünk újításokat. Foglalkozunk majd kultúrával, sporttal, művészettel, divattal. Például a fiatal szegedi divattervezőknek biztosítunk bemutatkozási lehetőséget – árult el részleteket a programjából.

Az új diákpolgármester nagyon eltökélt. Állítása szerint mindent meg fog tenni azért, hogy bebizonyítsa: rátermett. A tanulást eddig is összhangban tudta tartani SZEDÖK-ös elfoglaltságaival, ez továbbra sem változik.

Érettségi után a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán művelődésszervező szakon szeretne tanulni, esetleg Pestre menne designtervezőnek.

B. B. A.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összevont razzia a kotyvalékgyárban

Az Arany Delikát Plusz Kft. illegálisan gyártott savanyúságot öttömösi és sándorfalvi telepén. A cég… Tovább olvasom