Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Reál szakos oktatók jelölését várják

A Rátz Tanár Úr Életműdíjjal minden évben két-két fizika, matematika, kémia és biológia szakos tanárt jutalmaznak. A személyenként egymillió forinttal járó díjra várják a reál tárgyakat oktató középiskolai pedagógusok jelölését.
A Rátz Tanár Úr Életműdíjjal minden évben két-két fizika, matematika, kémia és biológia szakos tanárt jutalmaznak. A személyenként egymillió forinttal járó díjra várják a reál tárgyakat oktató középiskolai pedagógusok jelölését. A középiskolai kollektívák javaslataikat szeptember 15-éig tehetik meg. Az alapítvány eddig 32 pedagógus munkáját ismerte el, közöttük a csongrádi Szucsán Andrásét is.
Idén eddig a megye 6 iskolájából 9 pedagógust terjesztettek fel a díjra.

A pedagógusoknak óriási felelősségük van abban, hogy a tananyag színvonalas átadásán túl kedvet, késztetést ébresszenek a reáltárgyak tanulására, és felfedezzék, felkarolják a tehetséges diákokat. Ezt a munkát kívánja támogatni és elismerni immár hat éve a Graphisoft, az Ericsson Magyarország és a Richter Gedeon által létrehozott alapítvány. A részletes pályázati felhívás a www.ratztanarurdij.hu internetes portálon olvasható. A jelöléseket a goldcomm@goldcomm.hu e-mail címre is elküldhetik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balogh László a Magyar Televízió kuratóriumi elnökségében

A Magyar Televízió tízfős kuratóriumi elnökségének tagja lett Balogh László, akit a… Tovább olvasom