Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Regionális nagybanik

Szeged - A regionális nagybani piacok helyzete, fejlesztési lehetőségei címmel rendeztek konferenciát tegnap a dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Házban.
A Magyarország–Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Programban, Szeged és Szabadka önkormányzatának együttműködésében megvalósuló projekt nyitókonferenciáját tartották meg a két ország, a két város és a két piac képviselőinek részvételével. Törökné Szántó Katalintól, a Dorozsmai Nagybani Piac Kft. ügyvezető igazgatójától megtudtuk: a határ menti áruforgalmat szeretnék fejleszteni és közös termékpiacot kialakítani. A két város együtt mintegy 45 millió forintot nyert.

Olvasóink írták

 • 3. saturnus 2010. november 10. 18:15
  „Igen ez a legkevesebb,csak az érintettek mindig saját hasznukkal foglalkoznak előszőr.”
 • 2. rókus1 2010. november 10. 10:49
  „....de jó hogy végre eljutottunk idáig !!! és már nem a csarnokot és létének szükségességét éri kritika és leszólás. sztem ezt az üzemeltető gyorsan orvosolni tudja ill. ha ő nem akkor a bérlők(példa rá Tescoban a posta),hisz nem egy ökör ára és egy is elég belőle egy jól látható kp.i helyen.
  saturnus ha gondolod te is tehetsz némi felhajtás,csindradatta fejében és a Dm-mel leközöltetve ennyit a köz -érdekében.”
 • 1. saturnus 2010. november 10. 10:36
  „Azért az új Mars téri piac csarnokban lehetne elhelyezni egy pár időmérő órát az áthidaló függő folyosókon az emberek tályékoztatására. A vásárcsarnok üzemeltetőinek figyelmébe ajánlom. Ma már ilyen helyeken alap követelmény,nem luxus.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lemondtak a pénzükről a település javára

A kistelepülések polgármesterei és képviselői is a törvény szabta határok között szavazhatnak meg maguknak illetményt. Tovább olvasom