Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Regisztrálja kerékpárját a rendőrségen! - Mutatjuk mikor teheti ezt meg

Azt is eláruljuk, mit vigyen magával a rendőrségre.
Idén első alkalommal van lehetőség a Szegedi Rendőrkapitányságon a szervezett kerékpár-regisztrációra. Csütörtökön várják az érdeklődőket. - írja Police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság kerékpár-regisztrációt szervez 2019. március 21-én 13 és 17 óra között.
A szakemberek a Párizsi körút 16-22. szám alatt várják a "BikeSafe" programba jelentkezőket.

A regisztráció célja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása. A regisztráció alkalmával a kétkerekűek mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint biciklije adatairól.

A rendőrök várják azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét, és akik az előző alkalommal nem tudtak részt venni a regisztrációs napon.
A regisztrációhoz hozza magával a következőket:
- kerékpárját
- személyazonosító igazolványát
- kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkába menet gyűjtött szemetet a deszki óvónő

Munkába menet gyűjtött szemetet a deszki óvónő
Minden utcában laknak néhányan, akik havonta, kéthavonta szívesen részt vennének szemétszedésben. Egy ilyen kezdeményezés nyomán tisztább lehetne a környezet, mint ha mindenki arra vár, hogy a közmunkások tegyék rendbe. Tovább olvasom