Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Rendkívüli halál a Kereszttöltés utcában

Szeged - Meghalt egy kétgyerekes anyuka Szegeden még szerdán a Kereszttöltés utcában, egy panelházban.
A haláláról azóta is különféle történetek keringnek a környéken, a legvadabb verzió szerint a nő lelőtte magát.

Úgy tudjuk, valójában beteg volt. Szerdán éjszaka felkelt az ágyából, a betegsége miatt elszédült, elvesztette az egyensúlyát, elesett. Az esés következtében beverte a fejét és elvérzett.

A szegedi rendőrkapitányság sajtóosztályától kapott tájékoztatás szerint rendkívüli halál miatt igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják a halál okát. Az idegenkezűséget kizárták.

Olvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. Boborján 2010. november 19. 04:20
  „Na látjátok, erről szól az egész. Ez is lecsengett, mert csak egy szenzáció volt számotokra. (tisztelet a kivételeknek, akik mint tudjuk csak a szabályt erősítik) Marad a gyász és marad a törölhetetlen fájdalom a két gyermeknek. Csámcsogjatok a további cikkeken. A környékbeliek pedig találgassanak tovább, hogy mi is történt, aztán terjesszék a saját fikcióikat, ahogy eddig is tették. Legalább ők boldogok.”
 • 35. info 2010. november 15. 19:44
  „Nyugodj békében, az angyalok vigyáznak rád.”
 • 34. diaking 2010. november 10. 12:57
  „A szívem szakad meg, ha a gyerekekre gondolok:( Ez borzalmas.”
 • 33. mona3137 2010. november 10. 10:15
  „Sziasztok!
  Én is ismertem az anyukát-a párja által.Nagyon sajnálom ami vele történt,és képtelen vagyok felfogni.
  Valóban sokan sokféle verzióval álltak elő,nem csak a halálával ,hanem a párjával kapcsolatban is(miszerint éppen külön éltek),egy biztos:a gyerekei találtak rá reggel.El sem tudom képzelni mit élhettek át a gyerekek amikor reggel iskolába készülődve az anyjukat holtan találják.
  Őszinte részvétem a hozzátartozónak...legfőképpen a gyerekeknek és B.nek...”
 • 32. varadipal 2010. november 10. 09:15
  „A sok részvétlen bunkó virággal a kezében tolongott a temetőkapuban a halottak napján.Magyarország ma.”
 • 31. jozko 2010. november 10. 08:05
  „Nehéz egyszerre diszkréten csendben maradni, és közben ellenállni a közlési vágynak, elrejteni a jólinformáltságot!
  Ez többeknek most sem sikerült!
  A legtöbb részletet-akaratlanul is- azoktól tudtuk meg, akik fennen hirdették a halottról vagy jót, vagy semmit véleményüket!”
 • 30. Bözse37 2010. november 09. 23:21
  „Nyugodjál békében, és részvétem a családjának.”
 • 29. xypeter 2010. november 09. 21:31
  „Magam részéről öszinte részvétem a családnak! Nyugodjék békében! Egy gondolat: november elején már sok helyen a Karácsonyra készülnek. Mindenki gondoljon bele, hogy annak a két gyermeknek milyen Karácsonya lesz. Ki pótolja majd az anyai ölelést? Mindenki tudja, hogy ők ezen a napon nem a Karácsony miatt gyújtanak majd gyertyát! Részvétem a családnak! És kívánok a gyerekenk erőt és kitartást, hogy olyanokká váljanak, mint amilynekké szeretnék,mint amilyenk az édesanyjuk szerette volna látni őket. Nem a kommentelőket bántom az újságírók sok esetben inkább szenzációt keresnek, mint tényeket közölnek. A tragédia, hogy két gyermek anya nélkül nő fel. De ez nincs kiemlve az újság cikkben! Nyugodjék békében!”
 • 28. Boborján 2010. november 09. 21:15
  „Sok itt a "kedves" hozzászólás. Rögtön az első: "elvérzett a XXI. században? (jellemző rá a nick-je)
  Igen, sajnos. Nem a sérülése súlyossága miatt, mert azt egy egészséges ember túlélte volna, hanem pont a betegségéből adódóan, az immunrendszere le volt terhelve. Ráadásul épp nem volt mellette senki aki segítséget hívhatott volna. A két gyermeke már rég aludt a saját szobájában, a kedvese pedig épp 10 nappal a szerencsétlenség előtt ment ki újra külföldre dolgozni.
  A cikkről csak annyit, hogy nem az írója a hülye. Abban a házban már máskor is kreáltak rémtörténeteket Vele kapcsolatban.
  - Legyen az álmod szép és többé ne fájjon semmi...”
 • 27. Mirr-Murr 2010. november 09. 20:38
  „macs Teljesen egyet éretek veled!”
 • 26. info 2010. november 09. 20:10
  „20. hozzászólás macs 2010.11.09. 18:01 -
  Meg kell kérdezni hátha van fölvétel az újságíróknál, és fogja tudni, mi helyes mi nem.”
 • 25. franzvon 2010. november 09. 19:47
  „Orvosát nem pereljük?
  Mán csak úgy népszokás alapján...”
 • 24. cselac 2010. november 09. 19:05
  „naftali: mi a baj? Nem bántottam és nem is szóltam semmit, ön-te-ő-mi-ti-ők kezdett el kiabálni, hogy ne bántsátok a gyerekeket...bántotta, vagy bántatni akarta valaki őket? Nem...de azért kiabálni, sápítozni azt kell...szerencsétlen haláleset.”
 • 23. naftali 2010. november 09. 19:00
  „Irma! Szerdán du. kétszer is találkoztam Vele és a gyerekekkel, akik hatalmas napszemüvegben élvezték az égető napot. Nagyon össze volt esve, gyenge volt, ahogy beszéltünk is feltünt, hogy szomorú de látszott,hogy a gyerekekkel nagyon boldog. Talán nem is a szerdán vagy a csütörtökön van a hangsúly, hanem azon, hogy most amikor már talán rendeződtek volna a dolgok ilyen szerencsétlenül végződek az események. Szerintem ami a közleményt illeti, hát mindennek megvan a miértje, vannak olyan fogalmak is, hogy "kegyeleti okok", "személyiségi jogok megvédése" érdekében, a gyerekekre gondolok, talán majd egyszer kitudódik a teljes igazság. De addig sem kellene GYŐZIKE vagy MÓNIKA SOÓ-hoz illő hozzáállást és lealacsonyító találgatásokat terjesztgetni. Igazad van, halottakról jót vagy semmit.”
 • 22. smalltown 2010. november 09. 18:48
  „Reszvetem!:(”
 • 21. Irma 2010. november 09. 18:32
  „Naftali, biztosan szerda éjfél után történt, mert még éjfél után jóval beszéltek a párjával, tehát éjfél elött, tehát szerdán, semmi képpen nem lehetett, 1 óra után készült lefeküdni. Szóval ez egészen biztos, hogy nem szerdán volt. Le lőte magát? egy orbitális marhaság. Imádta a gyerekeit, a párját. meg sem fordult a fejében ilyesmi. Imádott élni. Csütörtökön a gyerekekkel Pestre készüéltek az állatkertbe, meg a vidámparkba. Volt olyan orvos, aki azt is megtudta állapítani, hogy valaki természetes halállal halt meg, a hátán 20 késszúrással.
  Bevallom, annyira meglazult a rendőrség, az egészségügy mostanában, hogy bármit el tudok róluk képzelni. Az újságírók meg egyenesen főrtelem, amit meg nem tesznek pénzért.”
 • 20. macs 2010. november 09. 18:01
  „"Szeged - Meghalt egy kétgyerekes anyuka Szegeden még szerdán a Kereszttöltés utcában, egy panelházban."
  Ez a felkonf így nem lett volna elegánsabb?
  Szeged - Szerdán meghalt egy kétgyerekes anyuka Szegeden a Kereszttöltés utcai lakásában."”
 • 19. naftali 2010. november 09. 18:01
  „Irma! Veled együtt sokan ismerték, szerették, sőt Vele, az Anyukával egy épületben laktak. Igazad van, most már az élőkre, hozzátartozókra kell tekintettel lenni. De azzal megint éket vágsz és utat nyitsz az azokhoz hasonló emberekhez, hogy belekötsz az ujságirói cikkbe, mely szerint nem szerdán, hanem csütörtökön halt meg az Anyuka.És akkor talán a többi sem igaz? Szerintem az igazságügyi orvosszakértő tudja megállapítani a halál beálltnak pontos idejét, és ha szerdán éjfél előtt történt az eset és a halál beállta, akkor azért,mert a gyerekek csütörtök reggel találtak rá az nem tévedés, hanem egy pontos információ. /Ha már ennyire pontosak akarunk lenni/”
 • 18. nagypappa 2010. november 09. 17:44
  „Részvétem, nyugodjék békében.

  A Szegedi Női klinikán van egy EMAS program. Ötven feletti férfiakat --önkéntes alapon- két órán át tartó vizsgálatnak vetnek alá és ezt a vizsgálatot öt évente ismétlik. Ott is az egyik legfontosabb kérdés kör az elesésről, elszédülésről szól.
  Ebből arra következtetek, hogy a kor előrehaladtával egyre nagyobb kockázat az elesés. A következmény csak a szerencse kérdése”
 • 17. naftali 2010. november 09. 17:35
  „Cselacnak! FetálError olyan értelmi szinten áll és olyan empátiával rendelkezik Önnel ellentétben, hogy tudja miért írtam azt, amit írtam. Köszönet Neki és a Hozzá hasonlóknak.”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Védőkorlát a betonmonstrum helyén

Szeged - Mintegy 1,8 milliárd forintból új árvízvédelmi rendszer épül meg 2011-es kezdéssel Szeged… Tovább olvasom