Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Rendőrkézre került a bűnözői elit több tagja

A legutóbbi, februárban közölt Csongrád megyei bűnözők legfrissebb Top 10-es listájáról négyen lekerültek, köztük az egyetlen nő, Kecskeméti Ildikó is.
Az elmúlt hetekben több bűnöző is rendőrkézre került, ez a magyarázata annak, hogy a legutóbbi Top 10-hez képest számos új arc került fel a legkeresettebb bűnözők tablójára.

Bordás Imrét a hódmezővásárhelyi és a makói rendőrök még mindig keresik. A 27 éves vásárhelyi férfit csalással, lopással és sikkasztással gyanúsítják.

A fővárosi Dobóczky László ellen a Makói Rendőrkapitányság és még három kapitányság bocsátott ki körözést. A 29 éves férfit lopás, visszaélés okirattal, valamint szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt keresik.

Hantos József ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. Az 55 éves szegedi férfi azzal gyanúsítható, hogy 2004 októberében Szegeden, a Kálvária sugárúton többször megszúrt egy férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. Hantos különös ismertetőjele, hogy a jobb mutató ujjának felső ujjperce hiányzik.

Kakuszi Ferencet már jóval több mint egy éve próbálják kézre keríteni, de eddig minden próbálkozás kudarcot vallott. Összesen hat körözést adtak ki a 40 esztendős férfi ellen, aki Kisteleken autót, Szegeden pénzt és mobiltelefonokat lopott.

Olvasóink is segítettek

Immáron kilencedszer közöljük a legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők toplistáját. A 107-et és a Telefontanú 80/555-111 ingyenes számát mindig sokan tárcsázzák lapunk olvasói közül. Segítségükkel már lebukott például régóta körözött bankrabló vagy drogkereskedő is.

Martonosi Attilát három rendőrkapitányság körözi. A 36 esztendős férfi többek között azzal gyanúsítható, hogy 2005 áprilisában Szegeden társával megvert egy férfit, áldozatukat bezárták saját lakásába, ahonnan nem engedték ki.

A szegedi Medvegy Lászlót csalással gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság. A 45 éves férfi másfél millió forintot vett át egy magánszemélytől, és nem adta meg.

Sárszegi József 44 éves földeáki férfit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körözi lopás, visszaélés okirattal megalapozott gyanúja alapján, valamint szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt.

Simonyi Lászlót a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság lopás, a Szegedi Rendőrkapitányság pedig közokirat-hamisítás és embercsempészet megalapozott gyanúja miatt keresi. A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves férfi az utóbbi időben már nem visel körszakállt.

Tapasztó Szabolcsot lopás miatt keresi a Szegedi Rendőrkapitányság. A 29 esztendős férfira a szegedin kívül még öt különböző kapitányság vadászik, lopással és csalással gyanúsítják.

Tóth Andor 40 éves kiskőrösi lakost a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság körözi jelentős értékre elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt.

Az összeállítás a Csongrád
Megyei Rendőr-főkapitányság adatai alapján készült

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harmincmillió alatt nem költöznek a Gyimesi utcaiak

Hat ingatlan tizenhat tulajdonosával kell megegyeznie nyár végéig a városnak az újszegedi Gyimesi… Tovább olvasom