Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Rendőrök nyerték a közlekedési versenyt

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei diadalmaskodtak a szegedi közlekedésbiztonsági nyílt napon rendezett versenyen. De, szerkesztőségünk háromfős csapata is tisztességgel helyt állt.
Hajó helyett buszt vontattak kollégáink. Kormos Tamás, Takács Péter és Illyés Szabolcs küzd a 18 tonnával. Fotó: Frank Yvette
A hagyományokhoz híven az idén is megszervezte a Csongrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a közlekedésbiztonsági nyílt napot Szegeden. Az eső ellenére a Széchenyi téren tíz háromfős csapat mérte össze tudását és erejét szombaton. A rendőrök, tűzoltók, mentősök, határőrök, gépjárműoktatók, polgár- és városőrök mellett szerkesztőségünket is meghívták a küzdelemre.

Elsőként egy KRESZ-lapot kellett kitölteni. Ezután következett a szlalompálya. Esőben kellett manőverezni a bóják és a falapok között, miközben a sofőrnek egy málnaszörppel teli kancsót kellett a bal kezében tartania. Előrefelé még csak-csak ment a dolog, de a tolatásnál már dőltek rendesen a bóják.

Az orosz hajóvontatók mintájára egy jó vastag kötélbe kapaszkodtak a versenyzők, s a csapatoknak egy 18 tonnás buszt kellett elhúzniuk. A negyedik versenyszám, a kerékcsere a rossz idő miatt elmaradt.
A képzeletbeli dobogó legfelső fokára a megyei főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának csapata, Varga Jenő fő-
törzszászlós, Kardos László és Kenéz Imre főtörzsőrmester állhatott.

Második helyen végzett a szegedi kapitányság közlekedésrendészeti osztályának csapata. A harmadikak lettek a határőrök.

A profi mezőnyben az Illyés Szabolcsból, Takács Péterből és Kormos Tamásból álló délmagyaros team a tizedik helyet „csípte el".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Virág fizet, ha kell

Kiss László felszámolási eljárást kezdeményezett a Virág cukrászdát üzemeltető cég ellen, mert az… Tovább olvasom