Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Rendőrök üldöztek egy körözött férfit a Csillag tér környékén

Egy olvasónk jelezte, hogy rendőrök üldöztek egy férfit csütörtök este Szegeden, a Csillag téren, a házak között. A helyszínre három rendőrautó érkezett.
A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottai egy gyalogosan közlekedő fiatalemberre figyeltek fel csütörtök este 7 óra körül Szegeden, a Szilléri sugárúton. Igazoltatni akarták a férfit, mivel tudták, hogy vele szemben rablás bűntette és más bűncselekmények miatt országos elfogatóparancs van érvényben. A 24 éves szegedi lakos a rendőröket látva azonnal futásnak eredt. A rendőrök a Debreceni utcában elfogták B. Richárdot.

Kihallgatását követően a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását - írta a police.hu.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Korábban

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szenti Szabolcs megerősítette, hogy valóban elfogtak egy bűncselekmény miatt körözött férfit. További részleteket holnapra ígért.

Egy másik szemtanú szerint a három rendőrautó 3 perc alatt megduplázódott, annyira hajtottak valakit, hogy a Debreceni utcában az egyiknek még a vize is felforrt. Nem túlzás, hogy a környező utcákat perceken belül ellepték a rendőrök - írta olvasónk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Plakát hirdette a megemlékezést

Plakáterdő hirdeti a szegedi Centrum-gödörnél és szerte a városban, hogy ma emléknapot tart Petőfi Sándor temetésének napján. Tovább olvasom