Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Reviczky csak a Vígben

Vígszínházi vendégszereplésre kapott meghívást a Szegedi Nemzeti Színház Reviczky-produkciója. Egressy Zoltán színművét tavaly ősszel Hargitai Iván rendezésében ősbemutatóként tűzték műsorra a kisszínházban.
Vígszínházi vendégszereplésre kapott meghívást a Szegedi Nemzeti Színház Reviczky-produkciója. Egressy Zoltán színművét tavaly ősszel Hargitai Iván rendezésében ősbemutatóként tűzték műsorra a kisszínházban. A főbb szerepekben Pataki Ferencet, Rancsó Dezsőt, Fekete Gizit, Szerémi Zoltánt és Bajcsay Máriát láthatta a közönség. A produkció Szegeden tizennyolc előadást ért meg, utoljára csütörtökön este játszották. Székhelyi József színidirektor elmondta: áprilisban egy vagy két alkalommal a budapesti közönségnek is bemutatják a Reviczkyt a Vígszínházban.

Szegeden azért került le a műsorról, mert a bérleti rendszerben kijátszották, és több bérletszünetes előadást is tartottak már belőle. Mivel vendégművészek is fellépnek az amúgy is nagy szereplőgárdát igénylő darabban, és nehéz lett volna egyeztetni a további előadásokat a készülő új produkciókkal is, ráadásul az érdeklődés sem volt már olyan nagy, mint remélték, levették a műsorról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hervadófélben a Virág

Január elején bezárt a szegedi kis Virág cukrászda „rutinszerű felújítás" miatt. A szemközti… Tovább olvasom